Τετάρτη, 29 Μαίου 2024
A+ R A-

Αθήνα, 11 Απριλίου 2023

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 37

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

 (Αφορά ΜΟΝΟ τα μέλη του Ενωτικού Συλλόγου εργαζομένων Τράπεζας

E.F.G. EUROBANKERGASIAS τον ή την σύζυγο και τα τέκνα τους / τον ή την σύνοδό τους)

 

 

 1. ARITI GRAND HOTEL CORFU 4* (ΚΕΡΚΥΡΑ)
 2. PORTO PLATANIAS VILLAGE RESORT 4* (ΧΑΝΙΑ)
 3. MEDITERRANEAN HOTEL 4* (ΡΟΔΟΣ)
 4. ALIMOUNDA MARE 5* (ΚΑΡΠΑΘΟΣ)
 5. ΒΕΛΓΙΟ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

 

                                                                                                                                                                                                                         

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Σύλλογος σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο MANESSIS  διοργανώνει 5 επιδοτούμενες εκδρομές υψηλής ποιότητας:

 

 • ΚΕΡΚΥΡΑ - ARITI GRAND HOTEL CORFU 4*

02/06 – 05/06  3 διανυκτερεύσεις
ΑΘΗΝΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ
Αεροπορικώς
ATOMA
: 20

Η αρχόντισσα του Ιονίου.. Κέρκυρα

1η μέρα: Αθήνα - Κέρκυρα – Κανόνι - Ανάκτορα Mon Repos – Μουσείο Ασιατικής Τέχνης

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την αρχοντική Κέρκυρα. Πρώτη μας επίσκεψη το Κανόνι, με θέα την Μονή Βλαχέρνας και το Ποντικονήσι. Ακολουθεί επίσκεψη στο Mon Repos (έξοδα ατομικά) με τους ολάνθιστους κήπους και το επιβλητικό κτίριο του 19ου αιώνα (1831), κατοικίας της Πριγκίπισσας Σίσσυ. Στα περίπου 258 στρέμματα που περιβάλλουν τα ανάκτορα υπολογίζεται ότι υπάρχουν περισσότερα από 2000 είδη φυτών και δέντρων, ενώ δίπλα δεσπόζει ο αρχαιότερος Ναός της Κέρκυρας, εξ ού και Παλαιόπολη. Επόμενη μας στάση το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης (έξοδα ατομικά) και το μεσημεράκι ελεύθερος χρόνος να απολαύσουμε το γεύμα μας (έξοδα ατομικά). Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας Ariti Grand Hotel Corfu 4* για ξεκούραση. Το απόγευμα (για όσους το επιθυμούν) ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Κέρκυρας για βόλτα και καφέ και το βράδυ δείπνο μπουφέ στο ξενοδοχείο.

2η μέρα: Μουσείο Καποδίστρια - Παλαιοκαστρίτσα – Κασσιόπη

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε την εκδρομή μας για το βόρειο τμήμα του νησιού. Πρώτη μας στάση η πρώην οικία και νυν Μουσείο του Ιωάννη Καποδίστρια, του Α΄ Κυβερνήτη της Ελλάδας. Συνεχίζουμε για τη γραφική Παλαιοκαστρίτσα, έναν επίγειο παράδεισο με έξι γραφικούς όρμους. Ψηλά στο βράχο, προβάλλει η Μονή της Ζωοδόχου Πηγής. Ακολουθώντας μια εκπληκτική διαδρομή μέσα στην ανοιξιάτικη φύση φτάνουμε στην Κασσιόπη με τα πολλά ταβερνάκια και τις παραδοσιακές λιχουδιές. Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και επιστροφή μέσω πανέμορφης παραθαλάσσιας διαδρομής. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

3η μέρα: Ναός Άγιου Σπυρίδωνα – Casa Parlante -– Πόλη Κέρκυρας

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και η μέρα μας ξεκινάει με επίσκεψη στο Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχου του νησιού. Συνεχίζουμε για το Casa Parlante (έξοδα ατομικά), ένα ‘ζωντανό’ μουσείο που μας ταξιδεύει στην εποχή της αριστοκρατικής Κέρκυρας, την εποχή της Αγγλοκρατίας τον 19ο αιώνα. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και το απογευματάκι ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στην πόλη της Κέρκυρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο.

4η μέρα: Μπενίτσες – Πόλη Κέρκυρας – Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και χρόνος να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Ακολουθεί επίσκεψη στις Μπενίτσες, ένα παραθαλάσσιο χωριό στο νότιο τμήμα της Κέρκυρας. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό στα παραδοσιακά ταβερνάκια (έξοδα ατομικά) και επιστροφή στην πόλη της Κέρκυρας, όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ και τα τελευταία ψώνια σουβενίρ. Το βραδάκι, μετάβαση στο αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής για την Αθήνα.

Πτήσεις µε Sky Express (2-5/6):

Αθήνα – Κέρκυρα: 07:00 - 08:15     GQ270    

Κέρκυρα – Αθήνα: 22:00 - 23:15     GQ275

Αναχώρηση 

2 Ιουνίου – 4 μέρες

Τιμή κατ’ άτομο μετά την επιδότηση από το Σύλλογό μας

Δίκλινο 280

3ο άτομο 210

3ο άτομο έως 12 ετών 170

4ο άτομο άνω των 12 ετών 230

Μονόκλινο 350

 

Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Κέρκυρα-Αθήνα µε Sky Express µε δικαίωμα ανά επιβάτη μίας (1) αποσκευής μέχρι 20 κιλά και μίας (1) χειραποσκευής μέχρι 8 κιλά * Φόροι αεροδροµίου € 78 κατ' άτοµο  • Μεταφορές - εκδρομές ως ανωτέρω πρόγραμμα µε πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο Ariti Grand Hotel Corfu 4* • Μπουφέ πρόγευμα & δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:  O φόρος διανυκτέρευσης € 3,00 / δωμάτιο / διανυκτέρευση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ 

01/06 – 05/06  4 διανυκτερεύσεις

Οδικώς

ATOMA: 28

Η αρχόντισσα του Ιονίου.. Κέρκυρα

1η μέρα: Θεσσαλονίκη - Κέρκυρα – Εσπιανάδα

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας σε πρωινή ώρα κατόπιν υπόδειξης του Πρακτορείου από όπου και θα πάρουμε το πλοίο για Κέρκυρα. Άφιξη στο νησί των Φαιάκων, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας Ariti Grand Hotel Corfu 4*. Το απόγευμα βόλτα στην Εσπιανάδα και επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο.

2η μέρα: Κανόνι - Ανάκτορα Mon Repos – Μουσείο Ασιατικής Τέχνης – Πόλη Κέρκυρας

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για το Κανόνι, με θέα την Μονή Βλαχέρνας και το Ποντικονήσι. Ακολουθεί επίσκεψη στο Mon Repos (έξοδα ατομικά) με τους ολάνθιστους κήπους και το επιβλητικό κτίριο του 19ου αιώνα (1831), κατοικίας της Πριγκίπισσας Σίσσυ. Στα περίπου 258 στρέμματα που περιβάλλουν τα ανάκτορα υπολογίζεται ότι υπάρχουν περισσότερα από 2000 είδη φυτών και δέντρων, ενώ δίπλα δεσπόζει ο αρχαιότερος Ναός της Κέρκυρας, εξ ού και Παλαιόπολη. Επόμενη μας στάση το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης (έξοδα ατομικά) και το μεσημεράκι ελεύθερος χρόνος να απολαύσουμε το γεύμα μας (έξοδα ατομικά). Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Κέρκυρας για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ δείπνο.

3η μέρα: Μουσείο Καποδίστρια - Παλαιοκαστρίτσα – Κασσιόπη

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε την εκδρομή μας για το βόρειο τμήμα του νησιού. Πρώτη μας στάση η πρώην οικία και νυν Μουσείο του Ιωάννη Καποδίστρια, του Α΄ Κυβερνήτη της Ελλάδας. Συνεχίζουμε για τη γραφική Παλαιοκαστρίτσα, έναν επίγειο παράδεισο με έξι γραφικούς όρμους. Ψηλά στο βράχο, προβάλλει η Μονή της Ζωοδόχου Πηγής. Ακολουθώντας μια εκπληκτική διαδρομή μέσα στην ανοιξιάτικη φύση φτάνουμε στην Κασσιόπη με τα πολλά ταβερνάκια και τις παραδοσιακές λιχουδιές. Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και επιστροφή μέσω πανέμορφης παραθαλάσσιας διαδρομής. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

4η μέρα: Ναός Άγιου Σπυρίδωνα – Casa Parlante - Μπενίτσες – Πόλη Κέρκυρας

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και η μέρα μας ξεκινάει με επίσκεψη στο Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχου του νησιού. Συνεχίζουμε για το Casa Parlante (έξοδα ατομικά), ένα ‘ζωντανό’ μουσείο που μας ταξιδεύει στην εποχή της αριστοκρατικής Κέρκυρας, την εποχή της Αγγλοκρατίας τον 19ο αιώνα. Επόμενη μας στάση οι Μπενίτσες, ένα παραθαλάσσιο χωριό στο νότιο τμήμα της Κέρκυρας. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και το απογευματάκι επιστροφή στην πόλη της Κέρκυρας, όπου ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο.

5η μέρα: Κέρκυρα - Θεσσαλονίκη

Τιμή κατ’ άτομο 1-5/6 με πούλμαν, 5 μέρες μετά την επιδότηση από το Σύλλογό μας

Δίκλινο 250

3ο άτομο 160

3ο άτομο έως 12 ετών 110

4ο άτομο άνω των 12 ετών 180

Μονόκλινο 350

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι όπου και θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Επιστρέφουμε στην Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσες στάσεις, εντυπωσιασμένοι από την αρχόντισσα του Ιονίου.

 

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν • Εισιτήρια πλοίου Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα • Διαμονή στο Ariti Grand Hotel Corfu 4* • Μπουφέ πρόγευμα & δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διανυκτέρευσης € 3,00  / δωμάτιο / διανυκτέρευση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή απαιτείται η ελάχιστη συμμετοχή 20 ατόμων

 

 

2) ΧΑΝΙΑ - PORTO PLATANIAS VILLAGE RESORT 4*  

02/06 – 05/06  3 διανυκτερεύσεις

Αεροπορικώς

ΑΤΟΜΑ 25

ΧΑΝΙΑ

…ένα λιμάνι με εικόνες Βενετίας

…ένα λιμάνι με αρώματα

Τάφοι Βενιζέλων - Χανιά – Κρουαζιέρα Μπάλος & Γραμβούσα

Λίμνη Κουρνά - Ρέθυμνο - Φαράγγι Σαμαριάς

1η μέρα: Αθήνα - Χανιά - Τάφοι Βενιζέλων – Παλιά Πόλη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο νωρίς το πρωί και πτήση για Χανιά. Άφιξη και επίσκεψη στους Τάφους των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι, μέσα σε μαγευτικό άλσος με μοναδική θέα στην πόλη. Συνεχίζουμε για τις Μουρνιές όπου θα δούμε (εξωτερικά) το σπίτι που γεννήθηκε ο Ελ. Βενιζέλος και μετά για τη ρομαντική πόλη των Χανίων. Θα περπατήσουμε από τη Δημοτική αγορά του 1913 (ανάλογη της Μασσαλίας) μέχρι την εκκλησία της Τριμάρτυρης και το βενετσιάνικο λιμάνι, θαυμάζοντας παραδοσιακά σπίτια, εκκλησιές, δαιδαλώδη καλντερίμια, κάστρα, τείχη, μουσεία, νεοκλασσικά και βενετσιάνικα αρχοντικά. Αργότερα τακτοποίηση στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Porto Platanias Village Resort 4 * στον Πλατανιά Χανίων. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

2η μέρα: Λίμνη Κουρνά - Μονή Αρκαδίου - Ρέθυμνο

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και εκδρομή στη βγαλμένη από παραμύθι γεμάτη θρύλους λίμνη Κουρνά και την ιστορική Μονή Αρκαδίου. Αργότερα θα βρεθούμε στο Ρέθυμνο, με το βενετσιάνικο λιμάνι, το Φάρο και τη Φορτέτσα. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό στα ταβερνάκια του γραφικού λιμανιού, με τις υπέροχες «ρεθεμνιώτικες» γεύσεις (έξοδα ατομικά). Απολαύστε την γαλήνη του ιστορικού λιμανιού και φέρτε στο νου σας εικόνες του παρελθόντος με ευγενείς και ιππείς, ενώ απολαμβάνετε τις τσικουδιές σας. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

3η μέρα: Κρουαζιέρα Μπάλος & Γραμβούσα – Οινοποιείο Μανουσάκη 

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και για όσους το επιθυμούν, μετάβαση στο λιμάνι της Κίσσαμου και κρουαζιέρα στη Γραμβούσα και το Μπάλο. Στη Γραμβούσα, το νησί των πειρατών, χρόνος για βουτιές στη χαρακτηριστική παραλία με το μοναχικό, γοητευτικό ναυάγιο. Στο υψηλότερο σημείο του νησιού, δεσπόζει το Ενετικό κάστρο που προσφέρει μια εκπληκτική πανοραμική θέα του νησιού. Μετάβαση στη συνέχεια στη λιμνοθάλασσα - παραλία του Μπάλου, μια από τις ομορφότερες παραλίες παγκοσμίως, με τα ζεστά, ρηχά, γαλαζοπράσινα νερά, την απέραντη αμμουδιά με τη ροζ απόχρωση και με τα βράχια που δεσπόζουν, να προσδίδουν μια άγρια ομορφιά στο όλο τοπίο. Κατά την επιστροφή μας θα επισκεφθούμε το οινοποιείο Μανουσάκη (έξοδα ατομικά) στο Βατόλλακο και θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε το γεύμα μας με ντόπιες λιχουδιές σε παραδοσιακό ταβερνάκι (έξοδα ατομικά). Για όσους δεν επιλέξουν την κρουαζιέρα, ελεύθερη ημέρα για να χαρείτε τις ανέσεις του ξενοδοχείου, την παραλία του ή μια βόλτα στα γραφικά Χανιά με το μαγευτικό βενετσιάνικο λιμάνι με τα πολλά καφέ και την έντονη ζωή. Το βράδυ, μπουφέ δείπνο.

4η μέρα: Ομαλός - Φαράγγι Σαμαριάς – Παλιά Πόλη - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για τον Ομαλό στη χιλιοτραγουδισμένη “Στράτα των Μουσούρων”. Από εκεί φτάνουμε ως την είσοδο του Φαραγγιού της Σαμαριάς, από τα ομορφότερα της Ευρώπης και όπως λένε οι Κρητικοί «πολλά είναι τα φαράγγια, μα ένας είναι ο φάραγγας». Ελεύθερος χρόνος και μετάβαση στην πόλη των Χανίων. Χρόνος για γεύμα στο παλιό λιμάνι (έξοδα ατομικά) και να απολαύσουμε τη βόλτα μας και τα τελευταία ψώνια σουβενίρ. Αργά το απόγευμα θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής για την Αθήνα. Αφήνουμε πίσω μας τα πανέμορφα Χανιά παίρνοντας μαζί μας τις μυρωδιές, τις γεύσεις και τις μαγευτικές εικόνες.

Πτήσεις µε Sky Express (2-5/6):

Αθήνα – Χανιά: 06:45 - 07:45     GQ250      

Χανιά – Αθήνα: 22:40 - 23:40     GQ257

Τιµή κατ’άτοµο, 2-5/6, αεροπορικώς, 4 μέρες

Studio

240

Studio θέα κήπος ή πισίνα

250

Apartment θέα κήπος ή πισίνα

280

3o άτομο (σε Studio)

230

3o & 4ο άτομο (σε Apartment)

200

3ο άτομο έως 12 ετών

170

4ο άτομο έως 12 ετών (σε Apartment)

170

Μονόκλινο

290

 

Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Χανιά-Αθήνα µε Sky Express µε δικαίωμα ανά επιβάτη μίας (1) αποσκευής μέχρι 20 κιλά και μίας (1) χειραποσκευής μέχρι 8 κιλά * Φόροι αεροδρομίου € 78 κατ' άτοµο 

 • Μεταφορές - εκδρομές ως ανωτέρω πρόγραμμα µε πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο πολυτελές PORTO PLATANIAS VILLAGE RESORT 4* στον Πλατανιά Χανίων • Αρχηγός /Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:  O φόρος διανυκτέρευσης € 4,00 / δωμάτιο / διανυκτέρευση • Η (προαιρετική) κρουαζιέρα στο Μπάλο και τη Γραμβούσα • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων.

 

3) ΡΟΔΟΣ – MEDITERRANEAN HOTEL 4*  

02/06 – 05/06  3 διανυκτερεύσεις

Αεροπορικώς

ΑΤΟΜΑ 60

ΡΟ∆ΟΣ & ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ

1η μέρα: Αθήνα - Ρόδος – Φιλέρημος –  Παλαιά Πόλη 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Ρόδο. Άφιξη και μετάβαση στη Φιλέρημο, επίσκεψη στον καταπράσινο λόφο της, με τα πλουμιστά παγώνια έξω από το ναό της Παναγίας των Ιπποτών του 14ου αι. και τον δρόμο του Γολγοθά που καταλήγει στον τεράστιο σταυρό με την μαγευτική θέα. Πηγαίνοντας προς την πόλη και αρχίζοντας μια πανοραμική διαδρομή, επισκεπτόμαστε το Αρχαίο Στάδιο να το θαυμάσουμε από κοντά και να ακούσουμε την ιστορία για την Καλλιπάτειρα και τον Διαγόρα. Συνεχίζουμε προς το λόφο του Μόντε Σμιθ και την Ακρόπολη, τον υπό ανακαίνιση Ναό του Πυθίου Απόλλωνα. Κατόπιν κατευθυνόμαστε προς την Παλαιά Πόλη όπου θα εκπλαγούμε πολύ ευχάριστα με το πόσο καλά διατηρημένη είναι (η καλύτερη διατηρημένη παλιά πόλη της Μεσογείου) και θα έχουμε ξενάγηση (πεζή) στα κυριότερα αξιοθέατά της, όπως το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη για ξεκούραση και φαγητό (έξοδα ατομικά). Άφιξη και τακτοποίηση στo ξενοδοχείο μας Mediterranean Hotel 4* και το βράδυ δείπνο.

2η μέρα: Κρουαζιέρα στη Σύμη & τον Πανορμίτη 

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ολοήμερη κρουαζιέρα  από το λιμάνι της Ρόδου στην εκπληκτικά όμορφη Σύμη (έξοδα ατομικά) με τα χαρακτηριστικά νεοκλασικά και την Καλή Στράτα με τα 900 σκαλιά, που ενώνουν τους παλαιότερους οικισμούς με τον γιαλό. Η Σύμη έχει παραμείνει άθικτη στο χρόνο, κρατώντας φυσική ομορφιά σε πρότυπο δωδεκανησιακό στυλ. Κρυστάλλινη θάλασσα, φρέσκο ψάρι και φιλοξενία των ντόπιων που σκλαβώνει τον επισκέπτη. Στα νοτιοδυτικά, θα επισκεφτούμε επίσης την Ιερά Μονή του Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτη, την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο χιλιάδες προσκυνητές. Το μοναστήρι “γεμίζει” το φυσικό λιμανάκι με το επιβλητικό καμπαναριό και τα αμέτρητα κελιά. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα στα ταβερνάκια (έξοδα ατομικά) και επιστροφή αργά το απόγευμα στη Ρόδο. Το βράδυ δείπνο μπουφέ στα ξενοδοχεία μας.

3η μέρα: Μονή Τσαμπίκας - Λίνδος - Καλλιθέα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ολοήμερη εκδρομή στις υπέροχες Ανατολικές ακτές του νησιού. Όμορφη διαδρομή μέσω Φαληρακίου μέχρι τη νέα Μονή της Παναγίας της Τσαμπίκας (επίσκεψη). Συνεχίζουμε για την Αιγαιοπελαγίτικη Λίνδο (μια από τις 7 ακροπόλεις της Ελλάδος με ιστορικό και όχι μόνο ενδιαφέρον) με τα ολόλευκα σπιτάκια, τα γραφικά πλακόστρωτα, τα τρεχούμενα νερά και την Ακρόπολη (έξοδα ατομικά) να δεσπόζει ψηλά πάνω στον βράχο. Τελευταίος μας σταθμός οι  εντυπωσιακά ανακαινισμένες Θέρμες της Καλλιθέας (έξοδα ατομικά) όπου και χρόνος για καφέ. Επιστροφή στα ξενοδοχείο μας και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

 

4η μέρα: Έμπωνα – Παλαιά Πόλη– Αθήνα  

Μετά το πρωινό μας κατευθυνόμαστε προς τη γραφική Έμπωνα - στους πρόποδες του Αττάβυρου, η κορυφή του οποίου είναι στα 1.215 μέτρα - χτισμένη σε πλαγιά, με τους αμπελώνες της να την περιβάλλουν και από τα θαυμάσια οινοποιεία που βρίσκονται εκεί   συμπεριλαμβάνεται στους δρόμους του κρασιού του νησιού. Φημίζεται για τις ψησταριές της και το ωραίο περιβάλλον, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να τα απολαύσουμε. Επίσκεψη σε τοπικό οινοποιείο για να γευτούμε τις ντόπιες ποικιλίες. Αργότερα μεταφερόμαστε στην πόλη όπου ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ και τα τελευταία ψώνια μας. Αργά το απόγευμα μεταφορά προς το αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για την Αθήνα.

Πτήσεις µε Sky Express (2-5/6):

Αθήνα – Ρόδος: 07:25 - 08:25       GQ 280    

Ρόδος – Αθήνα: 20:55 - 21:55       GQ 283

Τιµή κατ’ άτομο, 2-5/6, αεροπορικώς, 4 μέρες

Δίκλινο Superior Inland

240

Δίκλινο Superior θέα πόλη

250

Δίκλινο Signature θέα θάλασσα

260

3ο άτομο (Superior)

220

3ο άτομο (Signature)

230

3ο άτομο έως 11 ετών (Superior)

200

3ο άτομο έως 11 ετών (Signature)

210

Μονόκλινο Superior Inland

290

Μονόκλινο Superior θέα πόλη

300

Μονόκλινο Signature θέα θάλασσα

 

340

 

Περιλαμβάνονται: • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Ρόδος-Αθήνα µε Sky Express δικαίωμα ανά επιβάτη μίας (1) αποσκευής μέχρι 20 κιλά και μίας (1) χειραποσκευής μέχρι 8 κιλά * Φόροι αεροδρομίου € 52 κατ' άτοµο 

 • Μεταφορές - εκδρομές ως ανωτέρω πρόγραμμα µε πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο πολυτελές MEDITERRANEAN HOTEL 4* • Μπουφέ πρωϊνό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:  O φόρος διανυκτέρευσης € 3,00 / δωμάτιο / διανυκτέρευση  • Εισιτήρια πλοίου για τις Κρουαζιέρες στη Σύμη – Πανορμίτη

 

4) ΚΑΡΠΑΘΟΣ – ALIMOUNDA MARE 5*  

02/06 – 05/06  3 διανυκτερεύσεις

Αεροπορικώς

ΑΤΟΜΑ 25

ΚΑΡΠΑΘΟΣ

Η ανεξερεύνητη γητεύτρα των ∆ωδεκανήσων!

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στην παράδοση και στα χρώματα

που συνεπαίρνει τις αισθήσεις…

1η μέρα: Αθήνα - Κάρπαθος - Πηγάδια

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για Κάρπαθο, τον τόπο της παράδοσης αλλά και της φιλοξενίας. Άφιξη και μετάβαση στα Πηγάδια. Ελεύθερος χρόνος για τις αναγνωριστικές μας βόλτες στο νησί, πριν μεταβούμε στο πολυτελές ξενοδοχείο μας Alimounda Mare 5*. Εγκατάσταση και το βράδυ δείπνο.

2η μέρα: Γύρος χωριών

Πρόγευμα μπουφέ και ο γύρος μας σήμερα ξεκινάει από το Απέρι, την πρώτη πρωτεύουσα του νησιού, όπου θα περπατήσουμε στα γραφικά του σοκάκια και γεφύρια από την εποχή της Ιταλοκρατίας. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο Όθος όπου και θα ξεναγηθούμε στο λαογραφικό μουσείο (έξοδα ατομικά) για να δούμε το εσωτερικό ενός Καρπάθικου σπιτιού με την ιδιαίτερη διακόσμηση. Συνέχεια στο αγροτικό μουσείο Πυλών (έξοδα ατομικά) όπου θα δούμε σκηνές και αντικείμενα από την αγροτική ζωή των κατοίκων του νησιού. Μετάβαση στο γραφικό ψαροχώρι Φοινίκι, όπου χρόνος για μπάνιο και φαγητό στο πανέμορφο λιμανάκι του. Τελειώνοντας την ημέρα μας, θα μεταφερθούμε στις πολύχρωμες Μενετές και στον Ιερό βράχο της Παναγίας των Μενετών για να απολαύσουμε τη θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ δείπνο.

3η μέρα: Βόλτα στην παραδοσιακή Όλυμπο

Πρόγευμα μπουφέ και εκδρομή στην εκθαμβωτική Όλυμπο, έναν από τους πιο εντυπωσιακούς οικισμούς του νησιού, που μοιάζει να ακροβατεί ανάμεσα σε δύο λόφους με ιστορία που φτάνει στον 9ο αιώνα και μεταφερόμαστε νοερά σε αυτές τις εποχές με τις εικόνες που αντικρύζουμε.  Φωτογραφικοί φακοί ξένων ταξιδιωτικών γραφείων πριν από πολλά χρόνια, ανέδειξαν τις ιδιαίτερες ομορφιές της Ολύμπου και έγινε παγκοσμίως γνωστή. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια, θα δούμε την εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πλατεία του χωριού, το λαογραφικό μουσείο Ολύμπου κ.α.. Χρόνος για να θαυμάσουμε τις μοναδικές ομορφιές σε ένα φυσικό τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς, εκεί που σμίγει η παράδοση με την ιστορία και την σκληρή ζωή των κατοίκων του χωριού αυτού. Αργότερα μετάβαση στο Διαφάνι, για μπάνιο και γεύμα (έξοδα ατομικά), επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα και το βράδυ δείπνο.

 

4η μέρα: Κάρπαθος - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το αεροδρόμιο, έτοιμοι για την πτήση της επιστροφής προς την Αθήνα. Τελικά, οι άκρες της πατρίδας μας είναι εκεί, φιλόξενες, πανέμορφες και περιμένουν όλους εμάς να τις ανακαλύψουμε και να τις χαρούμε!

Πτήσεις µε Sky Express (2-5/6):

Αθήνα – Κάρπαθος: 09:45 - 10:55     GQ460    

Κάρπαθος – Αθήνα: 11:25 - 12:40     GQ461

Τιµή κατ’ άτοµο, 2-5/6, αεροπορικώς, 4 μέρες

Δίκλινο

280

3ο άτομο

250

Μονόκλινο

330

 

Περιλαμβάνονται: • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Κάρπαθος-Αθήνα οικονομικής θέσης με την SKY EXPRESS * Φόροι αεροδροµίου € 56 κατ' άτοµο  • Μία (1) χειραποσκευή μέχρι 6 κιλά και μία (1) αποσκευή μέχρι 20 κιλά • Διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο ALIMOUNDA MARE 5* • Mπουφέ πρόγευμα και δείπνο στο ξενοδοχείο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Εκδρομές, μεταφορές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα • Αρχηγός - Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διανυκτέρευσης € 4 / δωμάτιο / διανυκτέρευση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων

 

5) ΒΕΛΓΙΟ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ    

01/06 – 05/06  5 μέρες

Αεροπορικώς

ΑΤΟΜΑ 35

Βέλγιο - Ολλανδία

 

Άμστερνταμ, Βόλενταμ, Μπρυζ, Βρυξέλλες, Ρότερνταμ, Χάγη, Nτελφτ

(Γάνδη, Λιλ)

 

1η μέρα: Αθήνα - Άμστερνταμ, Περιήγηση - Βόλενταμ, Φάρμα Τυριών - Άμστερνταμ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με KLM για την πρωτεύουσα της Ολλανδίας, το κοσμοπολίτικο Άμστερνταμ, μια από τις γοητευτικές μητροπόλεις της Ευρώπης. Άφιξη και πανοραμική περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων την υπέροχη και γεμάτη πράσινο ζώνη κατά μήκος του ποταμού Άμστελ με έναν από τους πιο όμορφους ανεμόμυλους της περιοχής, το εντυπωσιακό γήπεδο Arena, έδρα της τοπικής ομάδας Ajax, τον "πλωτό" κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό, το λιμάνι του Άμστερνταμ, την φημισμένη πλατεία των μουσείων κ.ά. Ανάμεσα στα εμβληματικά ορόσημα θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε και την μοντέρνα και πρωτοποριακή αρχιτεκτονική της πόλης, όπως το εντυπωσιακό μουσείου κινηματογράφου Eye, το μουσείο σύγχρονης τέχνης κ.ά. Αυτές οι αντιθέσεις μεταξύ του παραδοσιακού και του μοντέρνου τμήματος της πόλης δημιουργούν μια συναρπαστική και οπτικά εντυπωσιακή εικόνα. Είτε είστε λάτρης της μοντέρνας αρχιτεκτονικής είτε εκτιμάτε την πλούσια ιστορία της πόλης, το Άμστερνταμ συνδυάζει το προνοητικό πνεύμα κατασκευής και τη δέσμευσή να διατηρήσει την πολιτιστική του κληρονομιά.

Στη συνέχεια θα διασχίσουμε το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής με τα Polders και τα μικρά κανάλια με προορισμό το γνωστό ψαροχώρι Βόλενταμ. Φθάνοντας, ο περίπατός μας στην προκυμαία δίπλα στα πολύχρωμα καταστήματα λαϊκής τέχνης θα μας αποκαλύψει όλα τα σημεία εκείνα, απ΄ όπου τα παλαιά χρόνια μεταφόρτωναν τα τοπικά προϊόντα - ψάρια, γάλα και τυρί - για τις αγορές του Άμστερνταμ. Η εμπειρία για την ζωή στην Ολλανδική ύπαιθρο ολοκληρώνεται επισκεπτόμενοι μια τοπική φάρμα τυριών, όπου εκεί "η μικρή Ολλανδέζα" ντυμένη με την παραδοσιακή φορεσιά, θα μας παρουσιάσει τον τρόπο παρασκευής των πασίγνωστων τυριών. Στη συνέχεια θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τους αμέτρητους συνδυασμούς των γεύσεων τους.

Επιστροφή στο Άμστερνταμ και τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 4*. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα: Άμστερνταμ, Ελεύθερη μέρα, Shopping Experience, Αγορές, Μουσεία και Πινακοθήκες 

Ελεύθερη μέρα για βόλτες και επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε μια από τις φημισμένες αγορές, όπως την Kalverstraat (πρώτος εμπορικός πεζόδρομος της Ευρώπης, μετά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο) και την P.C Hooftstraat, η οποία φιλοξενεί τους παγκόσμιους οίκους μόδας. Δεν πρέπει να παραλείψετε μια βόλτα στην περιοχή Jordaan και στους φημισμένους "Εννέα δρόμους" (9 Straatjes). Επίσης στα μεγάλα εμπορικά πολυκαταστήματα, όπως το Bijenkorf και το Magna Plaza (πρώην κτίριο του κεντρικού ταχυδρομείου, κτισμένο το 1895) μπορείτε να βρείτε πληθώρα προϊόντων και παράλληλα να απολαύσετε έναν καφέ ή κάποιο σνακ.

Άλλες προτάσεις είναι να επισκεφθείτε τον ζωολογικό ή τον βοτανικό κήπο στο μητροπολιτικό πάρκο, το παζάρι των λουλουδιών, τις υπαίθριες αγορές ή κάποιο από τα πολλά μουσεία/γκαλερί (Rijks, Van Gogh κλπ.). Απολαύστε την Πόλη!

 

3η μέρα: Άμστερνταμ - Μπρυζ - Βρυξέλλες

Σήμερα θα αναχωρήσουμε για το Βασίλειο του Βελγίου. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα επισκεφθούμε την μαγευτική Βελγική πόλη της Μπρυζ. Μια πόλη-στολίδι, όπου ο χρόνος δείχνει να έχει σταματήσει στον μεσαίωνα! Η κεντρική πλατεία, το Διοικητήριο, η λίμνη της αγάπης, οι όμορφοι διάσπαρτοι ναοί, το πρώτο νοσοκομείο της Ευρώπης και οι παλιοί υδάτινοι δρόμοι με τα παραδοσιακά σπίτια στις όχθες και τις χαμηλές πέτρινες γέφυρες, μαρτυρούν το έντονο παρελθόν της, ζωντανεύοντας στα ματιά μας μεσαιωνικές εικόνες, από τότε που η πόλη υπήρξε το πλουσιότερο εμπορικό λιμάνι του κόσμου. Χρόνος ελεύθερος και συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα του Βελγίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις Βρυξέλλες. Διασχίζοντας πανοραμικά το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης θα ανακαλύψουμε τη μαγεία που την περιβάλλει και θα θαυμάσουμε ιστορικά μνημεία, όμορφες πλατείες, εντυπωσιακά κτίρια, πλακόστρωτες γειτονιές μαζί με τις σύγχρονες κατασκευές που φιλοξενούν τα Ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 4*. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: Βρυξέλλες, Ελεύθερη μέρα

 Βελγική και Γαλλική Φλάνδρα, Γάνδη, Λιλ (Γαλλία)

Ελεύθερη μέρα για βόλτες και επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης.

Περιγραφή  Εκδρομής

Πρωινή αναχώρηση για την επιβλητική Γάνδη, μια ιστορική πόλη που κατά τον μεσαίωνα υπήρξε σπουδαίο εμπορικό λιμάνι και σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο ζωντανές πόλεις του Βελγίου. Στο ιστορικό της κέντρο θα θαυμάσουμε τα τρία μεσαιωνικά ορόσημα και τους μεγαλοπρεπείς της πύργους - το επιβλητικό Διοικητήριο, τον ναό του Αγίου Νικολάου και τον γοτθικό Καθεδρικό ναό του Αγίου Βονιφάτη/Saint Bavo (τοπικός άγιος της Γάνδης του 7ου αιώνα, ο πρώτος ιεραπόστολος στη Φλάνδρα και τη Γαλλία). Συνεχίζουμε για την Γαλλική Φλάνδρα και την πανέμορφη πρωτεύουσά της, την Λιλ (Lille), την τέταρτη μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή της Γαλλίας μετά το Παρίσι, τη Λυών και τη Μασσαλία. Διπλά στον ποταμό Deule και κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο, η Λιλ μας περιμένει να την ανακαλύψουμε! Μια πόλη με τόσο πλούσια ιστορία και αναμφισβήτητη ομορφιά που δεν είναι τυχαίο το προσωνύμιό της, ως "Παρίσι του Βορρά". Φθάνοντας, θα δούμε το εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο της Όπερας, θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα χρωματιστά σπιτάκια και τα εντυπωσιακά κτίρια, θα φθάσουμε στην πλατεία Général Charles-de-Gaulle, που φέρει το όνομα του Γάλλου προέδρου Σαρλ ντε Γκωλ (1890-1970) ο οποίος γεννήθηκε στην Λιλ και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε έναν καφέ, να δοκιμάσουμε τις τοπικές λιχουδιές και να επισκεφθούμε τα γύρω μικρομάγαζα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

5η μέρα: Βρυξέλλες - Ρότερνταμ - Χάγη - Nτελφτ - Άμστερνταμ - Αθήνα

Πρωινή αναχώρηση για την Ολλανδία. Πρώτος σταθμός της διαδρομής μας το Ρόττερνταμ, που βρίσκεται στις εκβολές του ποταμού Ρήνου. Πάνω σε τεχνητά νησάκια έχουν "φυτρώσει" φουτουριστικού τύπου ουρανοξύστες, προβλήτες, κρεμαστές γέφυρες σαν αυτές των Erasmus και Willem. Συνεχίζουμε για την ιστορική πόλη της Ολλανδίας, το Ντελφτ, την πανέμορφη "Πόλη των Πριγκίπων", παγκοσμίως γνωστή για τα κεραμικά της. Επόμενος σταθμός μας η πόλη της Ειρήνης, η Χάγη. Φινετσάτη, ήρεμη, αρχόντισσα, η διοικητική πρωτεύουσα της χώρας είναι έδρα Διεθνών Οργανισμών για θέματα Ειρήνης και Δικαιοσύνης και μία από τις τέσσερις έδρες του Ο.Η.Ε. στον κόσμο.

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

 

Σημειώσεις

 • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα
 • Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι, στην ουσία, δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο.
 • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 

Αναχωρήσεις:  1 Ιουνίου      ~       5 μέρες

 

Τιμή κατ΄ άτομο μετά την επιδότηση από τον Σύλλογο

 

 

Δίκλινο

550

3ο άτομο έως 12 ετών

500

Μονόκλινο

700

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ-ΑΘΗΝΑ με KLM
 • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, parking, φόροι πόλεων, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών:350

 

 • Μια αποσκευή έως 23 κιλά και μία χειραποσκευή έως 8 κιλά
 • Πέντε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*
 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • Μεταφορές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

Πτήσεις Προγράμματος

 

KL

01/06

ΑΘΗΝΑ

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

KL 1572    06:00 - 08:30

05/06

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

ΑΘΗΝΑ

KL 1581    20:55 - 01:10

 

               

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

 

Ø  Να διαβαστεί προσεκτικά και να συμπληρωθεί σωστά η δήλωση συμμετοχής από τον ενδιαφερόμενο συνάδελφο.

Ø  Τονίζουμε επίσης ότι οι καταθέσεις θα αρχίσουν από 12/04/2023.

Ø  Για οποιαδήποτε πληροφορία ή επιπλέον παροχή να απευθύνεστε αποκλειστικά στο Ταξιδιωτικό Πρακτορείο.

Ø  Για τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα θα ενημερώνεστε απευθείας από το Πρακτορείο

 

 

Εφιστούμε την προσοχή ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων   θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

                                                                        

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                 

                  Ο Πρόεδρος                                          Η Γεν. Γραμματέας

         Θ. Χαραλαμπόπουλος                                         Μ. Φεστερίδου 

 

 

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Ακυρώσεις συμμετοχής από την πλευρά του ταξιδιώτη γίνονται μόνο εγγράφως προς το Ταξιδιωτικό γραφείο και, ανεξάρτητα από την ημερομηνία της κράτησης, υπόκεινται στα παρακάτω ακυρωτικά τέλη κατ’ άτομο, ανάλογα με τη χρονική στιγμή κατά την οποία γίνεται η ακύρωση, ενώ είναι ανεξάρτητα από το αν έχουν ήδη καταβληθεί τα αντίστοιχα ποσά από τους ταξιδιώτες ή όχι:

 • Από 44 έως και 30 ημέρες πριν από την αναχώρηση: 40% της συνολικής αξίας του ταξιδιού.
 • Από 29 έως και 14 ημέρες πριν από την αναχώρηση: 75% της συνολικής αξίας του ταξιδιού.
 • Από 13 ημέρες πριν την αναχώρηση μέχρι και την αναχώρηση (non show - μη εμφάνιση): 100% της συνολικής αξίας του ταξιδιού.

 

                                            

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ή ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΤΕΚΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ 12/04/2023  – ΛΗΞΗ 21/04/2023

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

200 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΕΩΣ 3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

 

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

 

Επικοινωνία Tηλ: 210.92.47.000 Fax: 210.92.00.247 Βολταίρου 4, Αθήνα 11745

Read more: https://www.itsys.gr/pliktrologio-laptop-lenovo-thinkpad-x200-x200s-x201-42t3638-42t3671-42t3704-42t3737-kod-40539us-html
Copyright © itsys.gr
Επικοινωνία Tηλ: 210.92.47.000 Fax: 210.92.00.247 Βολταίρου 4, Αθήνα 11745

Read more: https://www.itsys.gr/pliktrologio-laptop-lenovo-thinkpad-x200-x200s-x201-42t3638-42t3671-42t3704-42t3737-kod-40539us-html
Copyright © itsys.gr
Επικοινωνία Tηλ: 210.92.47.000 Fax: 210.92.00.247 Βολταίρου 4, Αθήνα 11745

Read more: https://www.itsys.gr/pliktrologio-laptop-lenovo-thinkpad-x200-x200s-x201-42t3638-42t3671-42t3704-42t3737-kod-40539us-html
Copyright © itsys.gr

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No11

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No10

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No9

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No8

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No7

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No6

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No5

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No4

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No3

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No2

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No1

ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 1, Τ.Κ. 106 79
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 3614363, 210 3614319 (4 γραμμές)
FAX: 210 3613047, 210 3614270
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΓΝΑΤΙΑ 55, Τ.Κ. 54631
ΤΗΛΕΦΩΝΟ & FAX: 2310243843
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Άμεση Επικοινωνία

E-mail:
Θέμα:
Μήνυμα: