Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021
A+ R A-

Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου 2019

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 55

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 

Με την Ανακοίνωση Νο 52 ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ, σας παρουσιάσαμε τις αποκλειστικές παροχές για τα μέλη μας και τις οικογένειές τους ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με τα Νοσοκομεία Ερρίκος Ντυνάν και Ευρωκλινική Παίδων στην Αθήνα και τον Άγιο Λουκά στη Θεσσαλονίκη.

Η ανταπόκρισή σας με την αποστολή αιτήσεων στο Ερρίκος Ντυνάν για την κάρτα του ήταν πολύ μεγάλη και σταδιακά αποστέλλονται οι κάρτες του Νοσοκομείου στα μέλη μας που τις συμπλήρωσαν (για τον Άγιο Λουκά και την Ευρωκλινική Παίδων αρκεί η επίδειξη της Κάρτα Μέλους του Συλλόγου).

Ήδη έχει γίνει χρήση των παροχών του όπως μας ενημέρωσαν και με θετικά σχόλια.

Να υπενθυμίσουμε για όσους απουσίαζαν με άδεια, ότι οι αιτήσεις για τις κάρτες θα αποστέλλονται σε ένα mail ανά οικογένεια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επίσης να τονίσουμε ότι γίνεται αυστηρή διασταύρωση των στοιχείων των μελών μας από το Νοσοκομείο Ντυνάν και δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις από μη μέλη.

Σας επισυνάπτουμε τις παροχές και την αίτηση για τη διευκόλυνσή σας.

 

                            Για το Διοικητικό Συμβούλιο

        Ο Πρόεδρος                                               Η Γεν. Γραμματέας

 

   Θ. Χαραλαμπόπουλος                                       Μ. Φεστερίδου

ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 1, Τ.Κ. 106 79
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 3614363, 210 3614319 (4 γραμμές)
FAX: 210 3613047, 210 3614270
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΓΝΑΤΙΑ 55, Τ.Κ. 54631
ΤΗΛΕΦΩΝΟ & FAX: 2310243843
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Άμεση Επικοινωνία

E-mail:
Θέμα:
Μήνυμα: