Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
A+ R A-

Η ΟΤΟΕ και οι εργαζόμενοι στις Τράπεζες, αντιλήφθηκαν πρώτοι και κατήγγειλαν την παράδοση της οικονομίας της χώρας στους ξένους γιατί βίωσαν τον αφελληνισμό των Τραπεζών στο επίπεδο των μετόχων, της σύνθεσης των Διοικητικών Συμβουλίων και του ελέγχου των αποφάσεων και των στρατηγικών επιλογών, που όπως όλα δείχνουν δεν θα υπηρετήσουν την οικονομική ανάπτυξη της χώρας σε όφελος της ελληνικής κοινωνίας, αλλά τα συμφέροντα των νέων μετόχων.

Η Κυβέρνηση της χώρας παρά τα μεγάλα λόγια και τις βαρύγδουπες διακηρύξεις «περί σκληρής διαπραγμάτευσης», είναι απλός θεατής των εξελίξεων που διαμορφώνει καθ’ υπαγόρευση το νομοθετικό πλαίσιο των δεινών που επιφυλάσσουν για το λαό μας το 3ο και το 4ο μνημόνιο.

  • Διαρκείς μειώσεις των συντάξεων
  • Εξοντωτική φορολογική επιβάρυνση
  • Μειώσεις των εισοδημάτων
  • Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών
  • Λιτότητα χωρίς τέλος
  • Απελευθέρωση των απολύσεων
  • Ανεργία, φτώχεια και εξαθλίωση  

 

Όλα αυτά και άλλα πολλά συνθέτουν τη σημερινή ελληνική πραγματικότητα που έφεραν τη χώρα μας στη χειρότερη θέση μεταξύ των χωρών της Ευρώπης και το λαό μας «να ελπίζει σε μια καλή θέση» στις ουρές των συσσιτίων.

Για όλους αυτούς τους λόγους και όχι μόνο, είναι καθήκον ΟΛΩΝ μας να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις γιατί δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Η συμμετοχή στη γενική Απεργία στις 17 Μαΐου έχει ουσιαστική και συμβολική σημασία γιατί πρέπει να δείξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ότι ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ. 

Δεν σκύβουμε το κεφάλι στις πολιτικές της εξαθλίωσης που μας επιβάλλουν.

Διεκδικούμε την ανάπτυξη του τόπου μας σε όφελος της ελληνικής κοινωνίας και του λαού μας.

Παλεύουμε για ένα μέλλον που μας αξίζει.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΣΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

 Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΚΟΣ  ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 1, Τ.Κ. 106 79
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 3614363, 210 3614319 (4 γραμμές)
FAX: 210 3613047, 210 3614270
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ανοιχτά εώς 18:00 Κάθε Πέμπτη

ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΓΝΑΤΙΑ 55, Τ.Κ. 54631
ΤΗΛΕΦΩΝΟ & FAX: 2310243843
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Άμεση Επικοινωνία

E-mail:
Θέμα:
Μήνυμα: