ΑΘΗΝΑ 11/3/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 21

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ 2015 ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι,

Οι αποφάσεις της κρίσιμης Γ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στις 1/3/2015 πρέπει τώρα να επικυρωθούν από όλους μας στις εκλογές και το δημοψήφισμα που ακολουθούν. Μετά την μεγάλη κινητοποίηση, που έγινε από το Σωματείο μας, η παρουσία των εργαζομένων μελών μας που είναι και μέλη του Ταμείου, υπήρξε μαζική και αποφασιστική με συμμετοχή από όλη την Ελλάδα. Εξ’ άλλου σημαντική ήταν η παρουσία δεκάδων πρώην συναδέλφων του συλλόγου μας που αποχώρησαν ή συνταξιοδοτήθηκαν πρόσφατα και αγωνιούν για το μέλλον τους (οι οποίοι έχουν θετικό ισοζύγιο εισφορών).

Η δυναμική παρουσία μας βοήθησε καθοριστικά στις εργασίες και στα αποτελέσματα της συνέλευσης και τις αποφάσεις της οποίας καλούμαστε τώρα να υλοποιήσουμε στις εκλογές που θα γίνουν από 16 έως 31 Μαρτίου 2015 (θα υπάρξουν οδηγίες για τις διαδικασίες και θα κοινοποιηθούν από την Κ.Ε.Ε.).

Είναι η κρίσιμη ώρα πλέον για όλους και τους εν ενεργεία ασφαλισμένους αλλά και για όσους έχουν αποχωρήσει ή έχουν συνταξιοδοτηθεί πρόσφατα, με την επικείμενη τροποποίηση του καταστατικού του Ταμείου τους δίνεται η δυνατότητα να διασφαλίσουν το σύνολο των ασφαλιστικών εισφορών  (εργαζομένων και εργοδοτών).

Συμμετέχουμε μαζικά σαν σύλλογος και στις εκλογές για το νέο Δ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ αλλά και το δημοψήφισμα για την τροποποίηση του καταστατικού του.

Σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή που διέρχεται το Επικουρικό Ταμείο μας, με όλες τις ιδιαίτερες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε ,τους ιδιαίτερους χειρισμούς και την ανάλογη εμπειρία που θα χρειασθεί , ψηφίζουμε τους υποψηφίους του σωματείου μας για τους εν ενεργεία ΑΚΡΙΤΙΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ Γεν. Γραμματέα και ΦΕΣΤΕΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ μέλος του Δ.Σ. και για τους συνταξιούχους τον πρώην Πρόεδρο ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΗ.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, από όλους εμάς και την καθολική συμμετοχή μας εξαρτάται το μέλλον των εισφορών μας. Δεν δικαιολογείται κανείς να μην ψηφίσει.

-ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ,  16 - 31    ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

-ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

 

                                                                     Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                 Ο Πρόεδρος                                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

                        Θ. Χαραλαμπόπουλος                                                                   Χ. Ακριτίδης