Αθήνα, 1 Δεκεμβρίου 2021

 

Ετήσιες Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών ΟΑΣΑ 2022

(ΠΡΟΣΟΧΗ:  1/1/2022 – 31/12/2022)

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η  ΟΤΟΕ θα προχωρήσει και φέτος στη συνεργασία με τον ΟΑΣΑ (Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών) προκειμένου οι συνάδελφοι τραπεζοϋπάλληλοι του Λεκανοπεδίου Αττικής καθώς και οι οικογένειές τους να τύχουν του προνομίου έκπτωσης με τη μαζική αγορά ΕΤΗΣΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ για τα Mέσα Mαζικής Mεταφοράς.

Οι άνω των 65 ετών, ή που θα κλείσουν τα 65 μέσα στην περίοδο ισχύος του εισιτηρίου και οι φοιτητές, έχουν έκπτωση 50% και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΤΟΕ.  Το ίδιο ισχύει και για τους επιδοτούμενους άνεργους, που τυγχάνουν δωρεάν μετακίνησης.

 Η νέα περίοδος αναφέρεται στις ημερομηνίες από 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 έως 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022, με τις παρακάτω κατηγορίες και τις αντίστοιχες τιμές:

Α. ΤΥΠΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ισχύει για όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ:

ΔΕΝ ισχύουν :

ΤΙΜΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΟΤΟΕ:    255   Ευρώ

 

 

  1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Ονομαστική αξία 446€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ 13%).

Ισχύει για όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ:

 

ΔΕΝ ισχύουν στη γραμμή Χ80.

ΤΙΜΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΟΤΟΕ:    379   Ευρώ

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ως τελευταία ημέρα κατάθεσης ορίζεται αυστηρά η Τετάρτη 15/12/2021

 

Β. ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Αφού ενημερωθεί ο κάτοχος της κάρτας από την αρμόδια υπάλληλο του Συλλόγου Μένη Σοφιανού ότι έχει ολοκληρωθεί η μαζική επαναφόρτιση, πρέπει να προσέλθει σε ένα οποιοδήποτε ΑΜΕΚ σε οποιοδήποτε σταθμό του Μετρό ή του Τραμ και αφού τοποθετήσει την κάρτα του στη θήκη, επιλέγει ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ και επαναφορτίζεται η κάρτα του με το κόμιστρο. Το νέο προϊόν ενεργοποιείται μετά τη λήξη του ήδη υπάρχοντος ενεργοποιημένου.

           Για το Διοικητικό Συμβούλιο

          Ο Πρόεδρος                Η Γεν. Γραμματέας

Θ. Χαραλαμπόπουλος            Μ. Φεστερίδου