Αθήνα, 12 Νοεμβρίου 2021

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 100

ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Για μια ακόμη φορά οι εκλογές του Συλλόγου μας χαρακτηρίζονται από την ενότητα των υποψήφιων μελών για το Δ.Σ. σε ένα και μοναδικό ψηφοδέλτιο που αποτελείται από υποψήφιους κάθε άποψης, τάσης και “χρωματισμού”, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η επωνυμία του Συλλόγου δεν είναι μόνο θεωρία αλλά και πράξη.

Η σημαντική αυτή κατάκτηση είναι προνόμιο του Ενωτικού Συλλόγου Εργαζομένων της Τράπεζας μας, καθώς δεν παρατηρείται καθόλου συχνά στα σωματεία του χώρου των τραπεζών αλλά και γενικότερα του ευρύτερου συνδικαλιστικού κινήματος.

Σε αυτές λοιπόν τις εκλογές του Σωματείου μας που για πρώτη φορά πραγματοποιούνται ψηφιακά, θα πρέπει να συμμετάσχουμε στη διαδικασία ει δυνατόν και στο 100% αφού τα μέσα (ηλεκτρονικά) αλλά και τα ωράρια είναι προσαρμοσμένα έτσι  ώστε να δαπανήσουμε ελάχιστο από το χρόνο μας, αποδεικνύοντας και την ευρύτερη ενότητα ως μέλη του, σαν ένα σώμα κι ένα πνεύμα.

Η υπέρτατη αυτή δημοκρατική διαδικασία, θα αναδείξει τους εκπροσώπους μας οι οποίοι είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστούν για τη διαφύλαξη των εργασιακών μας δικαιωμάτων, την διεκδίκηση των όποιων δίκαιων απαιτήσεων μας, την προάσπιση των μελών μας απέναντι στις αυθαίρετες και αντισυμβατικές συμπεριφορές εκείνων που κάνουν κακή χρήση του διευθυντικού τους δικαιώματος, αλλά και που θα φροντίσουν για την προώθηση όλων εκείνων των δράσεων και παροχών που ο σύλλογος μας παραδοσιακά και διαχρονικά υλοποιούσε και υλοποιεί.

Εκτός από τους παλαιότερους υποψηφίους των οποίων η εμπειρία είναι απαραίτητη και η δράση τους κρίθηκε με τεράστιο ποσοστό αποδοχής από τη ΓΣ, στο ψηφοδέλτιο αυτό συμμετέχουν και νέα μέλη μας που προέρχονται από το ευρύτερο περιβάλλον της Τράπεζας, για να δώσουν νέα πνοή και δυναμική στην σύνθεση του ΔΣ που θα προκύψει.

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ!!!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΥ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

                      

     ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ