Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου 2019

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 55

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 

Με την Ανακοίνωση Νο 52 ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ, σας παρουσιάσαμε τις αποκλειστικές παροχές για τα μέλη μας και τις οικογένειές τους ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με τα Νοσοκομεία Ερρίκος Ντυνάν και Ευρωκλινική Παίδων στην Αθήνα και τον Άγιο Λουκά στη Θεσσαλονίκη.

Η ανταπόκρισή σας με την αποστολή αιτήσεων στο Ερρίκος Ντυνάν για την κάρτα του ήταν πολύ μεγάλη και σταδιακά αποστέλλονται οι κάρτες του Νοσοκομείου στα μέλη μας που τις συμπλήρωσαν (για τον Άγιο Λουκά και την Ευρωκλινική Παίδων αρκεί η επίδειξη της Κάρτα Μέλους του Συλλόγου).

Ήδη έχει γίνει χρήση των παροχών του όπως μας ενημέρωσαν και με θετικά σχόλια.

Να υπενθυμίσουμε για όσους απουσίαζαν με άδεια, ότι οι αιτήσεις για τις κάρτες θα αποστέλλονται σε ένα mail ανά οικογένεια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επίσης να τονίσουμε ότι γίνεται αυστηρή διασταύρωση των στοιχείων των μελών μας από το Νοσοκομείο Ντυνάν και δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις από μη μέλη.

Σας επισυνάπτουμε τις παροχές και την αίτηση για τη διευκόλυνσή σας.

 

                            Για το Διοικητικό Συμβούλιο

        Ο Πρόεδρος                                               Η Γεν. Γραμματέας

 

   Θ. Χαραλαμπόπουλος                                       Μ. Φεστερίδου

Attachments:
Download this file (ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 55).PDF)ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 55).PDF[ ]110 kB
Download this file (ΠΑΡΟΧΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 55).PDF)ΠΑΡΟΧΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 55).PDF[ ]265 kB