Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024
A+ R A-

Μάιος 2024

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2023

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το 2023, με ανοιχτά ακόμη τα μέτωπα του πολέμου Ρωσίας - Ουκρανίας, είδαμε λίγο πριν το τέλος του έτους να ανοίγει νέο μέτωπο στην Παλαιστίνη με σκληρές επιθέσεις εκατέρωθεν ακόμα και κατά αμάχων αλλά και την σφοδρή απάντηση του ισραηλινού στρατού να συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Το γεγονός που βύθισε τη χώρα μας σε πένθος ήταν το φριχτό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη με τους 57 αδικοχαμένους συνανθρώπους μας στην πλειοψηφία τους νέοι άνθρωποι και τις αρχές να μην έχουν αποδώσει ευθύνες ακόμα. Ακολούθησε μια ακόμη ανθρώπινη τραγωδία με το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου και τα 500+ θύματα.

Και σαν να μην έφθαναν αυτά ήρθε η κακοκαιρία Daniel με τις  καταστροφικές πλημμύρες, ιδίως στη Θεσσαλία, να αφήσει πίσω της 17 νεκρούς αλλά και τεράστιες ζημιές σε κατοικίες και υποδομές. Βόλος, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα «βουλιάζουν» στα λασπόνερα και οι κάτοικοι μετρούν μέχρι και σήμερα τις πληγές τους.

Αν και η χρονιά σημαδεύτηκε από πολλά και αιματηρά περιστατικά οπαδικής βίας, ο ελληνικός αθλητισμός χάρισε χαμόγελα με πλήθος μεταλλίων και διακρίσεων σε διεθνείς διοργανώσεις.

Στην Τράπεζα κυριάρχησαν η εκπαίδευση προς όλο το προσωπικό αναφορικά με το mobbing (πρώτος ο Σύλλογος άγγιξε το θέμα το 2017 με αφιερωμένη ημερίδα) και η 3η μεγάλη ηλεκτρονική έρευνα WeSay 2023 τα αναλυτικά αποτελέσματα της οποίας αγνοούμε ακόμη.

Ο Σύλλογος, με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας ως προς τον καταστατικό του ρόλο, παρενέβη ουσιαστικά όσες φορές ήταν αναγκαίο, αναφορικά με τα θέματα που απασχόλησαν τους συναδέλφους και τη χρονιά που μας πέρασε.

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΦΚΑ (Αν.42/16.06, Αν.48/22.09, Εφ. Νο 11, Αν. 53/16.11)

Η επιτυχής κατάληξη των προσπαθειών του Συλλόγου που περιελάμβαναν μια σειρά νομικών αλλά και άλλων ενεργειών (ο μοναδικός στη Eurobank) προκειμένου να επιστραφούν στους συναδέλφους αναδρομικές ασφαλιστικές εισφορές που αφορούσαν στην περίοδο 01.01.2017 - 31.01.2020, επετεύχθη το 2023. Με σταδιακές καταβολές, ο ΕΦΚΑ πίστωσε τους λογαριασμούς που είχαν δηλωθεί στην σχετική πλατφόρμα με τα οφειλόμενα ποσά σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν υποβληθεί από την Τράπεζα.

Έτσι, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Συλλόγου στην ιστορία του, ολοκληρώθηκε με την τελευταία καταβολή τον Ιανουάριο του 2024, αποδεικνύοντας ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν.

 

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ (Αν.59/21.3.2024)

Με παρέμβασή του προς το HR στις 23/5/2023 έθεσε το θέμα εφαρμογής της συγκεκριμένης παροχής για τους εργαζόμενους της Τράπεζάς μας μένοντας σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο λόγω αναγκαίων αλλαγών στην υφιστάμενη νομοθεσία και συγχωνεύσεων ταμείων. Στην πρόσφατη συνάντηση της 20/3/2024 με τον Υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Βασίλειο Σπανάκη πέτυχε την εφαρμογή της παροχής και για τους τραπεζοϋπαλλήλους που είναι ασφαλισμένοι στον ΕΦΚΑ. Με την επιτυχία αυτή αποδεικνύεται πόσο μεθοδικά και αποτελεσματικά δουλεύει ο Σύλλογος για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, χωρίς έπαρση και «φωτοβολίδες» εντυπωσιασμού.

 

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ (Εφ. Νο 9, Αν. 44/05.07, Αν. 45/25.07, Αν.54/28.12)

Κατέδειξε τα προβλήματα που προέκυψαν από τη μη ορθή καταγραφή του ωραρίου μέσω της ψηφιακής κάρτας με αποτελεσματικές παρεμβάσεις (συνάντηση με Υφυπουργό 20/3/2024). Υπενθύμισε για μια ακόμη φορά προς κάθε κατεύθυνση, τις υποχρεώσεις των εργαζόμενων και των επικεφαλής τους ως προς την καταγραφή του πραγματικού ωραρίου εργασίας και τη δήλωση των υπερωριών αλλά και τις συνέπειες σε περίπτωση ελέγχου.

Κατήγγειλε κάθε προσπάθεια καταστρατήγησης των δικαιωμάτων των εργαζόμενων για αμοιβή σύμφωνα με την εργασία τους και αποσύνδεση από αυτήν στον ελεύθερο χρόνο τους.

Κάλεσε τους συναδέλφους να καταγγέλλουν κάθε περιστατικό που θίγει τα προαναφερόμενα δικαιώματα τους.

 

ΔΙΚΤΥΟ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ (Αν. 31/19.01, Εφ. Νο 9, Εφ. Νο 10, Αν. 45/25.07)

Έθιξε το ανελέητο κυνήγι υπέρμετρων στόχων, ζήτησε τον εξορθολογισμό τους και την πλήρη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων μερών.

Έκανε κατανοητό ότι είναι αναγκαία η διαβούλευση με τους Συλλόγους όταν ζητήματα σχετικά με την άσκηση εταιρικής πολιτικής επηρεάζουν τις εργασιακές σχέσεις.

Με την ενσωμάτωση ικανού αριθμού ενοικιαζόμενων υπαλλήλων κυρίως της ADECCO ικανοποιήθηκε ένα παλιό και επαναλαμβανόμενο αίτημα του Συλλόγου, καταγράφοντας άλλη μια επιτυχία.

 

ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΔΕΙΩΝ (Αν. 31/19.01, Εφ. Νο 9, Εφ. Νο 10, Επ. 11.07)

Κατήγγειλε την παράνομη στάση του HR να πιέσει το προσωπικό να εξαντλήσει όλη του την άδεια το 2022 χωρίς να μπορεί να κάνει χρήση του πρώτου τριμήνου του 2023 σύμφωνα με τον νόμο, «κλειδώνοντας» το σύστημα καταχώρησης αδειών. Με παρέμβαση του Συλλόγου, δόθηκε αυτή η δυνατότητα.

Παρότρυνε τους συναδέλφους να κάνουν χρήση κάθε άδειας που δικαιούνται και προβλέπεται, χωρίς φόβο, καθώς αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα τους, λαμβάνοντας πάντα υπόψη την εύρυθμη λειτουργία της Μονάδας/Καταστήματος που υπηρετούν.

Κάλεσε με επιστολή του το HR για μια ακόμη φορά να επανεξετάσει την πολιτική χορήγησης και προγραμματισμού αδειών, λόγω των δυσχερειών και των προβλημάτων που δημιουργεί στο προσωπικό αλλά και να αποτρέπει τους επικεφαλής μονάδων/καταστημάτων από αυθαίρετες ερμηνείες.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ - ΑΥΞΗΣΕΙΣ (Αν. 36/10.04, Αν. 45/25.07, Αν. 47/18.09, Αν. 54/28.12)

Έθιξε με αφορμή τη χορήγηση ποσού € 500 σε μορφή vouchers για τα grades 1-5, το ίδιο το σύστημα των grades ως κάτι «σκιώδες» που κανείς δεν γνωρίζει τη λειτουργία και τις ακριβείς προϋποθέσεις ένταξης σε αυτά και πόσο άδικο είναι για την πλειοψηφία των εργαζόμενων.

Ζήτησε να αποτυπωθεί η κερδοφορία της Τράπεζας σε όλους όσοι την πέτυχαν με τη σκληρή και ευσυνείδητη δουλειά τους μέσα από ανάλογες μισθολογικές αυξήσεις και παροχές.

Κατέδειξε τις καλοκαιρινές αυξήσεις των στελεχών της Ανώτατης Διοίκησης που δεν ίσχυσαν ούτε κατ’ ελάχιστο για το υπόλοιπο προσωπικό.

Αιτιολόγησε την ανεπάρκεια του συστήματος των μεταβλητών αποδοχών ως τρόπο αμοιβών διότι δεν είναι αντικειμενικός, διαυγής και σαφής, αλλά επιλεκτικός με θολά κριτήρια και συνδυασμό κριτηρίων ανταπόδοσης.

Κάλεσε τη Διοίκηση να προβεί σε οριζόντιες αυξήσεις μισθών καλύπτοντας τις μειώσεις του 2012 και του πληθωρισμού με ταυτόχρονη θέσπιση διαδικασίας προσαρμογής τους.

Συνέχισε, σε κάθε ευκαιρία, να θέτει το πάγιο αίτημα του που είναι η επαναφορά της χορήγησης των διατακτικών σίτισης (καταργήθηκαν με την Ε.Σ.Σ.Ε. του 2012).

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ (Αν. 45/25.07, Εφ. Νο 10, Εφ. Νο 11)

Ασχολήθηκε εγκαίρως με τις επιπτώσεις από την εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ/ΤΝ) στις τραπεζικές εργασίες, συμμετέχοντας σε ημερίδα ευρωπαϊκών φορέων, παρακολουθώντας στενά τα βήματα που γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση σε συνδυασμό με τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

ΕΤΗΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ (Αν. 32/30.01, Εφ. Νο 9)

Υπενθύμισε αναλυτικά τους ρόλους του αξιολογητή και του αξιολογούμενου, τα σημεία προσοχής κατά την διαδικασία της ετήσιας αξιολόγησης καθώς και την σπουδαιότητα της αυτοαξιολόγησης που αρκετοί παραβλέπουν με αρνητική επίπτωση στο αποτέλεσμα της αξιολόγησης τους.

Έθεσε ερωτήματα ως προς την ουσία της ίδιας της αξιολόγησης με την υπάρχουσα μορφή της, το κατά πόσο οι αξιολογητές επιτελούν το έργο τους σωστά, το αν η Τράπεζα δίνει βάση στα σχόλια των αξιολογούμενων και αν τελικά αντλεί συμπεράσματα κι εποικοδομητικά μηνύματα από τις διαπιστώσεις των Υπηρεσιακών Συμβουλίων.

 MOBBING (Αν. 50/24.10, Εφ. Νο 9, Εφ. Νο 11)

Κατέδειξε για μια ακόμη φορά το φαινόμενο του mobbing που υπάρχει στους κόλπους της Τράπεζας και την ατιμωρησία των θυτών, με αφορμή την αναγγελία ενός digital learning προγράμματος ενημέρωσης της Τράπεζας με σκοπό την καταπολέμηση του φαινομένου. Επιπλέον κατέστησε σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι παρακολουθεί στενά το θέμα, αναμένει τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης, προέτρεψε τα θύματα να καταγγέλλουν τέτοιες πρακτικές και τόνισε ότι θα δείξει μηδενική ανοχή στους θύτες.

Ήδη με την ημερίδα του 2017 αλλά και στη Γενική Συνέλευση της 11ης Μαρτίου με την παρουσία ψυχολόγου και του νομικού συμβούλου που μίλησαν σχετικά, ο Σύλλογος έδειξε πως έχει θέσει σε υψηλή προτεραιότητα το πρόβλημα της παρενόχλησης και της ψυχολογικής πίεσης στον εργασιακό χώρο.

 ΕΡΕΥΝΑ WeSay 2023 (Αν. 49/18.10, Αν. 54/28.12)

Έθεσε τους προβληματισμούς του αναφορικά με την χρησιμότητα της έρευνας, βασιζόμενος στη μη αξιοποίηση και μη δημοσιοποίηση αποτελεσμάτων αντίστοιχων ερευνών στο παρελθόν. Επιπλέον επεσήμανε ότι αν η Τράπεζα “άκουγε” τους εργαζόμενους μέσα από τις ανακοινώσεις των Συλλόγων τους, των σχολίων τους στις Αξιολογήσεις τους και των όσων μετέφεραν κάθε είδους επικεφαλής, θα ήταν αρκετά για να βελτιωθούν ή εξαλειφθούν σημαντικά προβλήματα.

 ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Παρενέβη αποτελεσματικά σε θέματα ασφάλειας προσωπικού, λόγω εκτέλεσης έργων κατά τις εργάσιμες ώρες στο κτίριο Γ’ της Νέας Ιωνίας και κτιριακές ατέλειες στο κτίριο της Ίωνος Δραγούμη Θεσσαλονίκης.

 ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Πραγματοποίησε στις 11.03 την ετήσια Γενική Συνέλευση με τη χρήση ψηφιακών μέσων απομακρυσμένης συμμετοχής, κατά την οποία υπερψηφίστηκαν με σχεδόν απόλυτα ποσοστά ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του 2022 όπως και ο Προϋπολογισμός του 2023.

Το πλέον σημαντικό όμως ήταν, ότι η μεγάλη συμμετοχή των μελών που ήταν αναγκαία για κάτι τέτοιο, έδωσε τη δυνατότητα να τροποποιηθούν, με τη σύμφωνη γνώμη τους, άρθρα του Καταστατικού μετά από αρκετά χρόνια, ώστε να είναι λειτουργικό και σύγχρονο, εναρμονισμένο πλήρως με την τρέχουσα Νομοθεσία.

Η μεγάλη συμμετοχή των μελών του Συλλόγου και η αποδοχή του έργου του, δίνει δύναμη στους εκπροσώπους του να συνεχίσουν την προσπάθεια προάσπισης των συμφερόντων και δικαιωμάτων των μελών του.

 ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ

Πραγματοποίησε περιοδείες στην Μακεδονία, την Θεσσαλία, τη Στερεά και την Πελοπόννησο όπου εκεί, στους χώρους εργασίας, συνομίλησε με συναδέλφους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική εργασιακή τους καθημερινότητα.

ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΛΩΝ

Ο Σύλλογος συνέχισε και το 2023 να καλύπτει νομικά, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, όσα μέλη του χρειάστηκαν νομική και συμβουλευτική συνδρομή στα πλαίσια άσκησης των εργασιακών τους καθηκόντων. Βοήθεια πολύτιμη και κάλυψη μοναδική στον τραπεζικό χώρο. Επιπλέον, διέθεσε μέσω της ιστοσελίδας του επικαιροποιημένο, πλήρη ασφαλιστικό οδηγό, τον οποίο επιμελήθηκε ο νομικός του σύμβουλος.

 Ο.Τ.Ο.Ε.

Συνεργάστηκε με την Ο.Τ.Ο.Ε. και ενίσχυσε τις δράσεις της σε θέματα που απασχόλησαν τους συναδέλφους και το 2023 (π.χ. επιπτώσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης στις θέσεις εργασίας, στήριξη πληγέντων) μέσα από την εκπροσώπηση του στα όργανα Διοίκησης της Ομοσπονδίας.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η συνετή οικονομική διαχείριση βοήθησε τον Σύλλογο να παραμείνει οικονομικά ανεξάρτητος ώστε να μπορεί να συνεχίσει να προασπίζεται τα δικαιώματα των μελών του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η πραγματοποίηση για τρίτη συνεχή χρονιά της Γενικής Συνέλευσης με χρήση ψηφιακών μέσων, εξοικονόμησαν ένα σημαντικό ποσό για το Σύλλογο και το σύνολο των αποθεματικών του στις 31/12/2023 ανήλθε στα € 1.097.086.

Παρέμεινε και αυτή τη χρονιά ο μοναδικός Σύλλογος που δημοσιοποιεί τα οικονομικά του αποτελέσματα και για λόγους διαφάνειας ελέγχεται από το Σώμα Ορκωτών Λογιστών.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

 • Παρά το γεγονός ότι δεν πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη λόγω υγειονομικών μέτρων προστασίας, μοιράστηκαν μέσω courier ποιοτικά δώρα στα παιδιά των μελών μας έως και 15 ετών, συνολικού ύψους € 29.207,77 που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις!

 

 • Δόθηκαν χρηματικά έπαθλα σε παιδιά μελών για την επιτυχία της εισαγωγής τους σε Α.Ε.Ι. συνολικού ύψους € 11.980 ευρώ.

 

 • Δόθηκε επίδομα γάμου €600 ευρώ, ενισχύοντας τον θεσμό της οικογένειας.

 

 • Με ομόφωνη απόφαση του το Διοικητικό Συμβούλιο, αντιλαμβανόμενο την αρνητική επίπτωση που επέφεραν στο εισόδημα όλων οι πληθωριστικές πιέσεις, ενέκρινε την έκτακτη ενίσχυση των μελών με το συμβολικό ποσό των € 120 απευθείας από τα αποθεματικά του Συλλόγου. Μοναδική παροχή στα συνδικαλιστικά χρονικά (€ 100.440).

 

 • Ενισχύθηκαν οικονομικά οι απεργoί για τις απεργιακές κινητοποιήσεις του Μαρτίου των ΓΣΕΕ/ΟΤΟΕ και ΕΚΑ, με το συνολικό ποσό των €1.659,72 παραμένοντας ο μοναδικός Σύλλογος Εργαζομένων που αποζημιώνει αμέσως!!!

 

 • Συνεχίστηκε και αυτή τη χρονιά η κυκλοφορία από τον Σύλλογο του ενημερωτικού μαγκαζίνο «ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ» με θεματολογία ποικίλου ενδιαφέροντος που αγαπήθηκε και ξεχώρισε. Στα προϋπάρχοντα 8 τεύχη του, ήρθαν να προστεθούν άλλα 3 τα οποία έλαβαν σε φυσική μορφή τα μέλη. Στην ιστοσελίδα του Συλλόγου (setee.gr) είναι αναρτημένα και τα 11 τεύχη του.

 

 • Παρέμεινε ενεργή για μια ακόμη χρονιά η συνεργασία με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας NOVA, παρέχοντας την δυνατότητα στα μέλη και τις οικογένειες τους να κάνουν συμφέροντα προγράμματα σταθερής, κινητής τηλεφωνίας και internet.

 

 • Η εξαιρετική συνεργασία με το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, τον Άγιο Λουκά και την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ θεωρείται πλέον θεσμός αφού αποτελεί σταθερή επιλογή μεγάλου αριθμού μελών και των οικογενειών τους, τα οποία κάνοντας χρήση και το 2023 των προνομιακών τιμών που εξασφάλισε και συνδυάζοντας τες με την EUROLIFE, κάλυψαν πλήρως την πρωτοβάθμια περίθαλψη. Μια συνεργασία μοναδική και πρωτοποριακή στο χώρο.

 

 • Και τη χρονιά που πέρασε, τα μέλη μας έσπευσαν να προσφέρουν εθελοντικά αίμα στην Τράπεζα αίματος του Συλλόγου στο Νοσοκομείο Άγιος Παύλος Θεσσαλονίκης, επιδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο συναδελφικότητα, αλληλεγγύη και συλλογικό ενδιαφέρον στην κοινωνία.

 

 • Ανέλαβε για μια ακόμη φορά την διοργάνωση και την πλήρη οικονομική κάλυψη για τα μέλη του σεμιναρίων Α βοηθειών με ευρωπαϊκή πιστοποίηση από τον Ερυθρό Σταυρό στην Λάρισα και την Καβάλα. Ο μοναδικός σύλλογος που συνεργάζεται με επίσημο φορέα.

 

 • Ενίσχυσε οικονομικά, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και όπως προβλέπεται από τον ρόλο του, πληγέντες συναδέλφους από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία με εφάπαξ παροχή, ως μια μικρή ανακούφιση στην ταλαιπωρία και τις υλικές ζημιές που υπέστησαν (€3.750).
 • Ενίσχυσε το έργο της ΟΤΟΕ αλλά και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων από την κακοκαιρία Daniel.

 

 • Πραγματοποίησε τον Μάιο μια ημερήσια οικογενειακή εκδρομή στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο με χαρακτήρα επιμορφωτικό αλλά και που πρόσφερε στιγμές χαλάρωσης χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση τους.
 • Διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή, τις επιδοτούμενες παραδοσιακά από το Σύλλογο εκδρομές του Αγίου Πνεύματος για τα μέλη και τις οικογένειες τους, σε 4 προορισμούς του εσωτερικού και 3 προορισμούς του εξωτερικού (sold out).
 • Συνέχισε τη συνεργασία του με το εξειδικευμένο Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας MLC ATHENS τα προγράμματα του οποίου απευθύνονται όχι μόνο στα μέλη του αλλά και στις οικογένειες τους με προνομιακή τιμολόγηση.

 

 • Πραγματοποίησε ψυχαγωγικές εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, σε εξωτερικούς χώρους και με μεγάλη συμμετοχή. Ξεχώρισαν εκείνη του Κτήματος Florian στη Θεσσαλονίκη και η ημερήσια κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό. Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τα μέλη μας που συμμετείχαν δείχνοντας την αγάπη και τη στήριξη τους στον Σύλλογο.
 • Μετά από την 3ετή αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας λόγω των συνεχιζόμενων επιδημιολογικών συνθηκών, η Ο.Τ.Ο.Ε., επανήλθε στη διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων όπως στο παρελθόν, και ο Σύλλογος παρότρυνε και ενίσχυσε με την παροχή κατάλληλου εξοπλισμού και με πλήρη κάλυψη του κόστους συμμετοχής, τα μέλη του που συμμετείχαν σε αυτές.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος, με στόχο να προστατεύσει τα δικαιώματα όλων των συναδέλφων και να βελτιώσει τις εργασιακές τους συνθήκες, λειτούργησε αποτελεσματικά, αποφεύγοντας περιττά λόγια εντυπωσιασμού παραμένοντας διαχρονικά και σταθερά αξιόπιστη επιλογή στο χώρο της τράπεζας. Τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν περίτρανα. Η σοβαρότητα και η αμεσότητα που επέδειξε, οδήγησαν σε επιτυχημένες δράσεις και το 2023, που ανταποκρίνονται στις αξίες του.

Ενόψει την επικειμένης υπογραφής της νέας ΕΣΣΕ, ο Σύλλογος έχει ήδη αποστείλει στην Τράπεζα μια σειρά προτάσεων με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας των συναδέλφων.  Αποτελεί εξάλλου πάγια θέση του, οι αυξήσεις των μεταβλητών αποδοχών με βάση τις αξιολογήσεις, να μην καταργούν σε καμία περίπτωση τις οριζόντιες οικονομικές ενισχύσεις τις οποίες έχει ζητήσει επανειλημμένα.

Η υποστήριξη και η συμμετοχή σας είναι κρίσιμη ώστε να συνεχίσουμε μαζί να λειτουργούμε με τις ίδιες αξίες.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 MΑΪΟΥ 2024  ΩΡΑ 11:00 π.μ.

ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ INTERCONTINENTAL

(Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 89-93 Αθήνα / Τηλ. 210 9206000 / ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ : ΣΥΓΓΡΟΥ - ΦΙΞ) ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ LINK:

https://us02web.zoom.us/j/86152898292?pwd=Q3E3QTUwU2JVamIwUnV2M0gzaFhEdz09

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΥ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

                                                  Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                        Ο Πρόεδρος                                                Η Γεν. Γραμματέας

 

                 Θ. Χαραλαμπόπουλος                                            Μ. Φεστερίδου

 

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

 

Επικοινωνία Tηλ: 210.92.47.000 Fax: 210.92.00.247 Βολταίρου 4, Αθήνα 11745

Read more: https://www.itsys.gr/pliktrologio-laptop-lenovo-thinkpad-x200-x200s-x201-42t3638-42t3671-42t3704-42t3737-kod-40539us-html
Copyright © itsys.gr
Επικοινωνία Tηλ: 210.92.47.000 Fax: 210.92.00.247 Βολταίρου 4, Αθήνα 11745

Read more: https://www.itsys.gr/pliktrologio-laptop-lenovo-thinkpad-x200-x200s-x201-42t3638-42t3671-42t3704-42t3737-kod-40539us-html
Copyright © itsys.gr
Επικοινωνία Tηλ: 210.92.47.000 Fax: 210.92.00.247 Βολταίρου 4, Αθήνα 11745

Read more: https://www.itsys.gr/pliktrologio-laptop-lenovo-thinkpad-x200-x200s-x201-42t3638-42t3671-42t3704-42t3737-kod-40539us-html
Copyright © itsys.gr

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No11

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No10

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No9

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No8

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No7

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No6

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No5

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No4

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No3

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No2

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No1

ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 1, Τ.Κ. 106 79
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 3614363, 210 3614319 (4 γραμμές)
FAX: 210 3613047, 210 3614270
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΓΝΑΤΙΑ 55, Τ.Κ. 54631
ΤΗΛΕΦΩΝΟ & FAX: 2310243843
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Άμεση Επικοινωνία

E-mail:
Θέμα:
Μήνυμα: