Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
A+ R A-

Φεβρουάριος 2023

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2022

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Τη χρονιά που πέρασε, γίναμε μάρτυρες κοσμοϊστορικών γεγονότων με κορυφαίο, την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022 που έφερε σε δεύτερη θέση την πανδημία του κορονοϊού, η οποία μονοπωλούσε την παγκόσμια επικαιρότητα από τις αρχές του 2020 και ξύπνησε μνήμες Ψυχρού Πολέμου με τις απειλές για χρήση πυρηνικών από τη πλευρά της Ρωσίας προς τη Δύση και τις ΗΠΑ. Ο πληθωρισμός (10,1% το Νοέμβριο στην ευρωζώνη) τροφοδοτείται από τον πόλεμο στην Ουκρανία που βυθίζει την Ευρώπη σε βαθιά ενεργειακή κρίση. Η Ρωσία, υπό την επίδραση των δυτικών κυρώσεων πολλαπλασιάζει τα αντίποινα πλήττοντας το ευαίσθητο σημείο της Ε.Ε.: την εξάρτηση της από το φυσικό αέριο.

“Η παγκόσμια οικονομία υφίσταται την μεγαλύτερη ενεργειακή κρίση από τα χρόνια του 1970”, υπογραμμίζει ο ΟΟΣΑ.

Προκειμένου να τιθασεύσει τον πληθωρισμό, η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ (Fed) αυξάνει επιθετικά τα επιτόκια της με την ΕΚΤ να ακολουθεί.

Μετά την πολιτική αστάθεια που οδήγησε την Βρετανία η παραίτηση του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον και σε σύντομο χρονικό διάστημα της Λιζ Τρας, ανέρχεται στην εξουσία ο Ρίσι Σούνακ. Η Βρετανία ‘αποχαιρετά’ τον Σεπτέμβριο τη μακροβιότερη μονάρχη της την Βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Το καλοκαίρι είναι το πιο ζεστό που καταγράφηκε ποτέ στην Ευρώπη, με το ρεκόρ των θερμοκρασιών να προκαλεί ξηρασίες και ανυπολόγιστες ζημιές από δασικές πυρκαγιές.

Στο Ιράν συγκλονίζει η εξέγερση κατά της μαντίλας που καταστέλλεται βίαια με εκατοντάδες θανάτους νεαρών διαδηλωτών.

Στο Κατάρ, τον αμφιλεγόμενο οικοδεσπότη του Μουντιάλ 2022, η Αργεντινή κατακτά το τρίτο της παγκόσμιο κύπελλο.

Η κακοκαιρία Ελπίς μας έκανε ποδαρικό με σφοδρές χιονοπτώσεις ακόμη και στην Αττική και πυρκαγιές κατέκαψαν ένα ακόμη καλοκαίρι χιλιάδες στρέμματα δάσους.   Συγκλόνισε τη χώρα η σύλληψη μητέρας στην Πάτρα που κατηγορείται για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της και η κοινή γνώμη πάγωσε με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Το Νοέμβριο ξεσπά το σκάνδαλο της “Κιβωτού του κόσμου” και λίγο πριν το τέλος του χρόνου συλλαμβάνεται Ελληνίδα ευρωβουλευτής με τις κατηγορίες για συμμετοχή της σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά.

Στην Τράπεζα είχαμε ένα νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου στις αρχές του έτους, την έναρξη του Τ.Ε.Α., το υβριδικό μοντέλο εργασίας (τηλεργασία), και την εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας.

Ο Σύλλογος, συνεπής στον καταστατικό του ρόλο, πραγματοποίησε πλήθος ουσιαστικών παρεμβάσεων αναφορικά με τα θέματα που απασχόλησαν τους συναδέλφους και το 2022.

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΦΚΑ (Αν. 17/05.05, Επ. 22.06, Αν. 23/15.07, Αν. 30/20.12 κι Εφ. Νο 7)

Από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Συλλόγου διαχρονικά. Αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και βέβαια τίποτα δεν εξελίσσεται από μόνο του, κινήθηκε νομικά κατά του ΕΦΚΑ και του Υπουργείου για την επιστροφή των αναδρομικών ασφαλιστικών εισφορών που αφορούν στην περίοδο 01.01.2017 - 31.01.2020. Στις 20.12.2022 ως επιστέγασμα των προσπαθειών του (καθώς οι νομικές του ενέργειες αποτέλεσαν οδηγό εξελίξεων), άνοιξε η πλατφόρμα για την καταχώριση των αιτήσεων των συναδέλφων και σύντομα αναμένεται ότι θα επιστραφούν τα οφειλόμενα αναδρομικά. Ο μοναδικός στη Eurobank που άγγιξε νομικά το θέμα, δημιουργώντας ένα θετικό αποτέλεσμα για χιλιάδες τραπεζοϋπαλλήλους που όπως αποδείχθηκε έφερε σε δυσχερή θέση τους ανταγωνιστές του οι οποίοι έσπευσαν να το οικειοποιηθούν!!!

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Αν. 25/12.09, Εφ. Νο 6, Εφ. Νο 7 κι Εφ. Νο 8)

Πραγματοποίησε πλήθος παρεμβάσεων καλώντας τους προϊστάμενους να φροντίζουν για την ορθή χρήση της ψηφιακής κάρτας ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα μη καταχωρημένης υπερωριακής απασχόλησης με συνέπειες και για τον ίδιο τον εργαζόμενο σε περίπτωση ελέγχου.

Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το θέμα του μεγάλου ποσοστού των “ελεύθερων ωραρίου” υπαλλήλων οι οποίοι δεν αμείβονται για την υπερωριακή τους απασχόληση ενώ θα έπρεπε να είναι σαφώς λιγότεροι σύμφωνα με τη θέση τους.

ΔΙΚΤΥΟ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ (Αν. 6/12.01, Επ. 14.01, Αν. 7/21.01, Αν. 11/23.02, Επ. 26.05, Αν. 25/12.09, Αν. 26/15.09, Εφ. Νο 6, κι Εφ. Νο 7)

Έκανε πλήθος ουσιαστικών παρεμβάσεων αναφορικά με τις υπέρμετρες πιέσεις για την επίτευξη στόχων και τις ανεπίτρεπτες μεθόδους που χρησιμοποιούνται από την Τράπεζα για το σκοπό αυτό, τον επανασχεδιασμό των ανταποδόσεων, το κλείσιμο καταστημάτων για δήθεν οικονομοτεχνικούς και οργανωτικούς λόγους ενώ η πράξη και καθημερινότητα των συναδέλφων αποδεικνύει το αντίθετο καθώς και για θέματα ανάρμοστων και αντιεπαγγελματικών συμπεριφορών που αγγίζουν τα όρια του mobbing.

Έθιξε τις συνέπειες των άτακτων αποχωρήσεων χωρίς κανένα προγραμματισμό μέσω προγραμμάτων εθελούσιας εξόδου που είχαν ως αποτέλεσμα την απογύμνωση των 2 μεγάλων αστικών κέντρων από προσωπικό όπως και τις αντικειμενικές δυσκολίες μετακίνησης από άλλες πόλεις καθώς διαταράσσεται και ανατρέπεται πλήρως ο τρόπος ζωής των συναδέλφων και των οικογενειών τους. Πρότεινε για άλλη μια φορά την ένταξη των εργαζομένων της Adecco στο προσωπικό της τράπεζας.

 

ΕΤΗΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ (Αν. 9/28.01, Επ. 02.06 κι Εφ. Νο 6)

Υπενθύμισε αναλυτικά τα σημεία προσοχής της ετήσιας αξιολόγησης, την σπουδαιότητα της αυτοαξιολόγησης, την σημασία που έχει η αξιολόγηση στην εργασιακή πορεία του αξιολογούμενου, θίγοντας παράλληλα τις παθογένειες του συγκεκριμένου συστήματος και τις ευθύνες των αξιολογητών και του HR. Τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δε θα αποδεχθεί πρακτικές χρήσης της ως κατευθυνόμενο όπλο απομάκρυνσης συναδέλφων που κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι χαρακτήρισαν ως  “ανεπιθύμητους”.

Διαμαρτυρήθηκε με επιστολή του προς τη Διοίκηση για την σύνδεση των πιστοποιήσεων με την αξιολόγηση καθώς για τη λήψη τους απαιτείται μεγάλος μέρος του προσωπικού χρόνου του υπαλλήλου ενώ θα έπρεπε η εκπαίδευση του, όπως ο νόμος ορίζει, να επιτελείται μέσα στο ωράριο εργασίας του και αν απαιτείται υπερωριακή απασχόληση του να αμείβεται ως ο νόμος ορίζει.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Αν. 20/06.06)

Κάλεσε τη Διοίκηση της Τράπεζας να αναβαθμίσει την Υπηρεσία Εκπαίδευσης, να εγκαταλείψει κάθε δράση που εξαναγκάζει τους υπαλλήλους σε εκτός ωραρίου υποχρεωτική εκπαίδευση, με αιχμή τα διάφορα e-learnings και να συμμορφωθεί άμεσα με την σχετική Ελληνική και κοινοτική νομοθεσία. Έκανε παρέμβαση για το συγκεκριμένο θέμα στον CEO στις 02.06. Επεσήμανε επιπλέον στην σχετική ανακοίνωση, ότι ο χρόνος της εκπαίδευσης είναι χρόνος εργασίας και ως τέτοιος πρέπει να αμείβεται, με νομικές συνέπειες για την Τράπεζα από τη μη τήρησή του.

ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ  (Αν. 21/20.06 κι Εφ. Νο 7)

Έθιξε ξανά, με την ευκαιρία της εφαρμογής του υβριδικού μοντέλου εργασίας όπως αναφέρεται πλέον εντός τράπεζας ο συνδυασμός φυσικής παρουσίας και τηλεργασίας, τις εξαιρετικά χαμηλές αποζημιώσεις που είναι οι ελάχιστες με βάση το νόμο με τις οποίες αμείβει το τηλεργαζόμενο προσωπικό της η τράπεζα παρά τις οικονομικές πιέσεις που υφίστανται όλοι οι εργαζόμενοι και τον πληθωρισμό να ξεπερνά το 10%.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΔΕΙΩΝ (Επ. 02.02)

Σε συνέχεια των ενεργειών του 2021 (όπου είχε ζητήσει με επιστολή του από την Τράπεζα να αναθεωρήσει την Κατευθυντήρια Οδηγία και τις εγκυκλίους της που ορίζουν τα ποσοστά ατομικών αδειών με βάση τα οποία γίνεται ο ετήσιος προγραμματισμός, καθώς αυτά δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες των εργαζόμενων σύμφωνα με τους ίδιους), επανήλθε στο θέμα με νέα επιστολή μετά την αναθεώρηση της Κατευθυντήριας Οδηγίας της 11.11.21 καθώς αυτή δεν άλλαξε τα “προβληματικά” ατομικά ποσοστά. Επιπλέον, με παρέμβαση του πριν το τέλος του έτους, ξεκλειδώθηκε το σύστημα καταχώρησης αδειών που εμπόδιζε, κατά παράβαση του πρόσφατου νόμου, την καταχώρηση άδειας στο επόμενο έτος. Σημείωση: Ο νόμος προβλέπει εξάντληση του υπολοίπου κανονικής άδειας μέσα στο 1ο τρίμηνο του επόμενου έτους.

ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ  (Επ. 29.04)

Έκανε παρέμβαση, με αφορμή ηλεκτρονική υποχρεωτική παρακολούθηση ημερίδας εκτός ωραρίου εργασίας, για την καταβολή της νόμιμης υπερωριακής απασχόλησης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ  (Επ. 05.07, Επ. 08.07 κι Επ. 23.12)

Αιτήθηκε και πέτυχε την αναπροσαρμογή του ύψους των αποζημιώσεων όπως προβλέπονται στην πολιτική επαγγελματικών ταξιδιών

Ζήτησε την επιπλέον οικονομική ενίσχυση των συναδέλφων ως συνέχεια της εφάπαξ χορήγησης των 300 ευρώ καθώς αυτή κρίνεται ανεπαρκής σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες και τις αντίστοιχες ενισχύσεις των υπολοίπων Τραπεζών.

Συνεχίζει να αποτελεί πάγιο αίτημα του Συλλόγου, το οποίο θίγεται σε κάθε ευκαιρία, η επαναφορά της χορήγησης των διατακτικών σίτισης (καταργήθηκαν με την Ε.Σ.Σ.Ε. του 2012). Η χορήγηση ανθυγιεινού επιδόματος στους εργαζόμενους περιβαλλοντικά επιβαρυμένων περιοχών με παράλληλη ενίσχυση του ομαδικού ασφαλιστηρίου της Eurolife και η μισθολογική αύξηση στο σύνολο του προσωπικού καθώς έχει πολλά χρόνια να συμβεί κάτι τέτοιο και πλέον με βάση τα αναμενόμενα αποτελέσματα της Τράπεζας με σημαντική κερδοφορία (χορήγηση μερίσματος στους μετόχους;) κρίνεται αναγκαίο.

ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΞΟΔΟΣ  (Αν. 10/08.02)

Έθιξε για μια ακόμη φορά τους “προπομπούς - καλοθελητές” που δημιουργούν τις συνθήκες εκείνες ώστε να ωθήσουν συναδέλφους στα όρια τους και να αποδεχτούν το πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου που τους προτείνεται από την Τράπεζα ή να τους στοχοποιήσει ως “ανεπαρκείς” κι επομένως “ιδανικούς” υποψήφιους για αποχώρηση. Επεσήμανε επίσης για μια ακόμη φορά τη θυσία στο βωμό της μείωσης κόστους μέσω του Προγράμματος, έμπειρων υπαλλήλων που έχουν να προσφέρουν πολλά ακόμη στην Τράπεζα και την αντικατάστασή τους με  δανειζόμενο, άπειρο στην Τραπεζική προσωπικό που προσπαθούν, χωρίς να πείθουν, να παρουσιάσουν ως μείωση κόστους.

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ  (Επ. 18.03 και Αν. 12/18.03)

Μετά από παρέμβαση του με επιστολή, δόθηκαν άμεσες διευκρινίσεις για το τι θα ίσχυε αναφορικά με το Τ.Ε.Α για τους συναδέλφους που βρίσκονταν σε καθεστώς υποχρεωτικής αργίας (sabbatical) και τις οποίες έγκαιρα συμπεριέλαβε στην  ανακοίνωσή του μαζί με τα σημεία που έχρηζαν γενικότερα προσοχής αναφορικά με το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης. 

Υπενθύμιση: Ήταν ο πρώτος που το 2014 είχε θέσει θέμα ίδρυσης Τ.Ε.Α. στο χώρο της Eurobank, όταν έγινε προσπάθεια αποχώρησης από το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ

Παρά τη δυσκολία της δια ζώσης επικοινωνίας λόγω των συνθηκών που επέφερε ο κορωνοϊός το προηγούμενο διάστημα, πραγματοποίησε περιοδείες στη Θεσσαλία, την Πελοπόννησο, την Μακεδονία και τη Στερεά και ήρθε σε επαφή με τους συναδέλφους και τα προβλήματα που τους απασχολούν στους τόπους εργασίας τους.

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ  (Εφ. Νο 7)

Μέσα από τις διαδικασίες εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου στη Γενική Συνέλευση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που πραγματοποιήθηκε στις 19.06, ο Σύλλογος εκπροσωπείται από 2 μέλη του, 1 κύριο στη θέση της Αντιπροέδρου (Μαρία Φεστερίδου) κι 1 αναπληρωματικό (Σωκράτης Σμαϊλης) που εξελέγησαν στη νέα σύνθεση του Συμβουλίου. Θυμίζουμε για μια ακόμη φορά ότι αταλάντευτη θέση του Συλλόγου παραμένει η προστασία των εισφορών των μελών του και με αυτό το δεδομένο εκπροσωπείται ο Σύλλογος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου.

ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΛΩΝ

Ο Σύλλογος συνέχισε να καλύπτει νομικά, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, τα μέλη του που χρειάστηκαν νομική και συμβουλευτική βοήθεια στα πλαίσια άσκησης των εργασιακών τους καθηκόντων. Κάλυψη μοναδική στον τραπεζικό χώρο.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Η κρίση επηρεάζει αρνητικά τους κολλημένους εδώ και χρόνια μισθούς των εργαζομένων στην Τράπεζα ενώ οι συνεχείς αυξήσεις επιτοκίων επιβαρύνουν τις μηνιαίες δόσεις των δανειακών προϊόντων, με αποτέλεσμα αρκετοί να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις. Ζητήθηκε η ενίσχυση του τμήματος ρυθμίσεων στο HR και η στήριξη των συναδέλφων μέσα στους κανόνες που ορίζονται από την ΤΕ, με δυνατότητα ένταξης στο σταθερό επιτόκιο της ΣΣΕ. Το HR εφαρμόζει τα προβλεπόμενα προγράμματα ρυθμίσεων, επισπεύδοντας τις διαδικασίες κάθε αιτήματος αξιολόγησης. Αγνοείστε λοιπόν κάθε επίδοξο «διασώστη» που παίζει με την αγωνία σας.

Ο.Τ.Ο.Ε.

Συνεργάστηκε αποτελεσματικά με την Ο.Τ.Ο.Ε. σε θέματα που απασχόλησαν τους εργαζόμενους (πχ ψηφιακή κάρτα εργασίας, τηλεργασία, ελεύθεροι ωραρίου), ενισχύοντας τη δράση της μέσα από την εκπροσώπησή του στην Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας (Θ. Χαραλαμπόπουλος) και το Γενικό Συμβούλιο (Θ. Χαραλαμπόπουλος και Μ. Φεστερίδου).

Ήταν παρών, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στις διαπραγματεύσεις της 3ετούς Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης που κατέληξαν αισίως στην υπογραφή της.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η οικονομική ανεξαρτησία και η διαφάνεια είναι απαραίτητα ώστε να μπορεί ένα σωματείο να επιτελέσει το έργο του αποτελεσματικά. Αποτελούν την ασπίδα και τα όπλα στην προάσπιση των δικαιωμάτων των μελών του.

Η πραγματοποίηση για δεύτερη συνεχή χρονιά της Γενικής Συνέλευσης με χρήση ψηφιακών μέσων, εξοικονόμησαν ένα σημαντικό ποσό για το Σύλλογο και το σύνολο των αποθεματικών του στις 31/12/2022 ανήλθε στο € 1.126.474,20.

Παρέμεινε και αυτή τη χρονιά ο μοναδικός Σύλλογος που δημοσιοποιεί τα οικονομικά του αποτελέσματα.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

  • Παρά το γεγονός ότι δεν πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τρίτη συνεχή χρονιά λόγω της επικρατούσας πανδημίας, μοιράστηκαν μέσω courier ποιοτικά δώρα σε παιδιά μελών μας έως και 15 ετών συνολικού ύψους € 36.056,72 που ενθουσίασαν και συζητήθηκαν!
  • Δόθηκαν χρηματικά έπαθλα σε παιδιά μελών για την επιτυχία της εισαγωγής τους σε Α.Ε.Ι. συνολικού ύψους 7.350 ευρώ.
  • Δόθηκε επίδομα γάμου 200 ευρώ, ενισχύοντας τον θεσμό της οικογένειας.
  • Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αντιλαμβανόμενο την αρνητική επίπτωση που επέφερε στο εισόδημα όλων η ενεργειακή/επισιτιστική κρίση, τα μέλη μας ενισχύθηκαν εκτάκτως με το συμβολικό ποσό των €120 απευθείας από τα αποθεματικά του Συλλόγου.
  • Ενισχύθηκαν οικονομικά οι απεργoί για τη στάση εργασίας του Μαρτίου και τις απεργιακές κινητοποιήσεις των ΓΣΕΕ/ΟΤΟΕ, του Απριλίου και του Νοεμβρίου με το συνολικό ποσό των € 1.568,73.
  • Συνέχισαν και αυτή τη χρονιά να λαμβάνουν οι συνάδελφοι ηλεκτρονικά από τον Σύλλογο τη μίνι ενημερωτική εφημερίδα ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ με θεματολογία ποικίλου ενδιαφέροντος που έκανε “τη διαφορά” στο χώρο μας. Σε έντυπη μορφή έλαβαν όλοι μέσω αλληλογραφίας 2 από τα τεύχη της. Στην ιστοσελίδα του Συλλόγου είναι αναρτημένα και τα 8 φύλλα της.
  • Συνεχίστηκε για μια ακόμη χρονιά η μεγάλη συνεργασία του Συλλόγου με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND, μέσω της οποίας εξασφαλίστηκαν αποκλειστικές, εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές για τα μέλη του και τις οικογένειές τους τόσο για τη σταθερή τηλεφωνία και internet όσο και για την κινητή.
  • Η αποτελεσματική συνεργασία με το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ και τον Άγιο Λουκά επιβεβαιώθηκε και το 2022, καθώς μεγάλος αριθμός μελών και οι οικογένειες τους που έκαναν χρήση των υπηρεσιών του σε συνδυασμό με την EUROLIFE, είχαν μεγάλο όφελος, σημαντικό για τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνουμε. Με τη συνεργασία αυτή έχει καλυφθεί πλήρως η πρωτοβάθμια περίθαλψη και σαφώς υπερέχει έναντι όλων των υπολοίπων συνεργασιών των Συλλόγων όχι μόνο της Eurobank αλλά και των υπολοίπων Τραπεζών.
  • Για μια ακόμη χρονιά προσέφεραν εθελοντικά αίμα τα μέλη μας στην Τράπεζα αίματος του Συλλόγου στο Νοσοκομείο Άγιος Παύλος Θεσσαλονίκης, ως ένα ανεκτίμητο δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας.
  • Ανέλαβε για μια ακόμη φορά την διοργάνωση και την πλήρη οικονομική κάλυψη για τα μέλη του σεμιναρίων Α βοηθειών με ευρωπαϊκή πιστοποίηση από τον Ερυθρό Σταυρό στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.
  • Πραγματοποίησε την άνοιξη 2 ημερήσιες οικογενειακές εκδρομές επιμορφωτικού και διασκεδαστικού συνάμα χαρακτήρα, στο Πολιτιστικό Πάρκο της Κερατέας και το Πάρκο δεινοσαύρων της Θεσσαλονίκης για τα παιδιά των μελών μας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση τους.
  • Διοργάνωσε μετά από 2 χρόνια με τεράστια επιτυχία και συμμετοχή τις επιδοτούμενες παραδοσιακά από το Σύλλογο εκδρομές του Αγίου Πνεύματος για τα μέλη και τις οικογένειες τους, σε 4 προορισμούς του εξωτερικού (sold out) και της Ελλάδας.
  • Συνέχισε τη συνεργασία του με το εξειδικευμένο Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας MLC ATHENS τα προγράμματα του οποίου απευθύνονται στα μέλη και τις οικογένειες τους με προνομιακή τιμολόγηση.
  • Πραγματοποίησε 3 ενημερωτικές εκδηλώσεις στην Πάτρα (Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών), τη Θεσσαλονίκη (Makedonia Palace) και την Αθήνα (Intercontinental) σε εξωτερικούς χώρους με μεγάλη συμμετοχή. Ευχαριστούμε τα μέλη μας στις πόλεις αυτές για την αγάπη προς το Σύλλογο.
  • Οι συνεχιζόμενες επιδημιολογικές συνθήκες δυστυχώς ανέστειλαν και το 2022, κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Μέσα από τις δράσεις του ο Σύλλογος και το 2022, λειτούργησε με γνώμονα το συμφέρον όλων των συναδέλφων, άμεσα, αποτελεσματικά, επιδεικνύοντας σοβαρότητα, χωρίς κενά, άνευ ουσίας λόγια εντυπωσιασμού ή κακές αντιγραφές παντός είδους.

Η δική σας αποδοχή και συμμετοχή είναι η κινητήριος δύναμη του για να συνεχίσει με τις ίδιες αξίες και ήθος.

 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΥ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

                       Για το Διοικητικό Συμβούλιο

        Ο Πρόεδρος                                        Η Γεν. Γραμματέας

  Θ. Χαραλαμπόπουλος                                    Μ. Φεστερίδου

 

 

 

 

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΩΡΑ 10:30

η οποία θα πραγματοποιηθεί με την χρήση ψηφιακών μέσων απομακρυσμένης συμμετοχής, με σύνδεσμο και διαδικασία που θα κοινοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωσή μας

 

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

 

Επικοινωνία Tηλ: 210.92.47.000 Fax: 210.92.00.247 Βολταίρου 4, Αθήνα 11745

Read more: https://www.itsys.gr/pliktrologio-laptop-lenovo-thinkpad-x200-x200s-x201-42t3638-42t3671-42t3704-42t3737-kod-40539us-html
Copyright © itsys.gr
Επικοινωνία Tηλ: 210.92.47.000 Fax: 210.92.00.247 Βολταίρου 4, Αθήνα 11745

Read more: https://www.itsys.gr/pliktrologio-laptop-lenovo-thinkpad-x200-x200s-x201-42t3638-42t3671-42t3704-42t3737-kod-40539us-html
Copyright © itsys.gr
Επικοινωνία Tηλ: 210.92.47.000 Fax: 210.92.00.247 Βολταίρου 4, Αθήνα 11745

Read more: https://www.itsys.gr/pliktrologio-laptop-lenovo-thinkpad-x200-x200s-x201-42t3638-42t3671-42t3704-42t3737-kod-40539us-html
Copyright © itsys.gr

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No11

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No10

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No9

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No8

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No7

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No6

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No5

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No4

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No3

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No2

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No1

ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 1, Τ.Κ. 106 79
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 3614363, 210 3614319 (4 γραμμές)
FAX: 210 3613047, 210 3614270
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΓΝΑΤΙΑ 55, Τ.Κ. 54631
ΤΗΛΕΦΩΝΟ & FAX: 2310243843
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Άμεση Επικοινωνία

E-mail:
Θέμα:
Μήνυμα: