Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2021

 

ΟΛΟΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η παρουσία όλων σας στην διαδικτυακή εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση στις 26/10/2021 και ώρα 18:00 είναι απαραίτητη!

Παρακαλούμε ακολουθείστε τις αναλυτικές οδηγίες:

Η διαδικτυακή Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ και μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω κινητού τηλεφώνου (Android/iOS), tablet ή ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε εγγραφή επιλέγοντας τον σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_DnkMUXrTRDiYhsPQun4caQ

και εισάγοντας τα στοιχεία που θα ζητηθούν (Όνομα, Επώνυμο, email, ΑΜ).

Μετά την επιτυχή εγγραφή σας, θα λάβετε στο email που δηλώσατε, το σύνδεσμο της συνέλευσης καθώς και τις σχετικές οδηγίες.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την εγγραφή σας ή και τη σύνδεση/παρακολούθηση της ΓΣ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η διαδικτυακή Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εξασφαλισμένα όλα τα δεδομένα που ίσχυαν έως και πριν την πανδημία στις Γενικές μας Συνελεύσεις, όπως  η δυνατότητα ψηφοφορίας με αντιστοιχία ανάτασης χειρός, η δυνατότητα παρέμβασης, καθώς και η μυστική ψηφοφορία, όπου αυτή απαιτείται.

Email για ερωτήσεις και ομιλητές να υποβληθούν μέχρι τις 20/10/2021 στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας υπενθυμίζουμε τους Διοικητικούς και Οικονομικούς Απολογισμούς των πεπραγμένων του Συλλόγου για τα έτη 2019 και 2020 που σας είχαν αποσταλεί με email καθώς και τον Προϋπολογισμό του 2021:

http://www.setee.gr/index.php/2016-01-12-09-58-23/217-dioikitikos-oikonomikos-apologismos-2019

http://www.setee.gr/index.php/2016-01-12-09-58-23/252-dioikitikos-apologismos-2020

                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

        Ο Πρόεδρος              Η Γεν. Γραμματέας

 

Θ. Χαραλαμπόπουλος             Μ. ΦεστερΊδου