Αθήνα 19/7/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 94

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

 

Την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ με τη συμμετοχή αντιπροσώπων όπως ορίζει το ισχύον Καταστατικό, προκειμένου να εκλέξει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου. Ο Σύλλογός μας έδωσε δυναμικό παρόν μέσω των μελών του που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και τους ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τους στις διαδικασίες και τη στήριξή τους. 

Όπως ενημερώθηκαν οι παρευρισκόμενοι από τη Διοίκηση του Ταμείου, σύμφωνα με την τελευταία αναλογιστική μελέτη, η βιωσιμότητα του φτάνει ως το 2051 από το 2020 που ήταν το 2015.

Η εκπόνηση νέας σε ετήσια βάση  κρίνεται απαραίτητη λόγω διαρκούς αναπροσαρμογής των δεδομένων. Το κύριο όμως πρόβλημα του Ταμείου παραμένει η μη εγγραφή νέων μελών.

Σας υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά ότι κύριο μέλημα του Συλλόγου μας παραμένει η διασφάλιση των εισφορών των μελών του.

 Ο Σύλλογος μας εξέλεξε 2 μέλη του Δ.Σ. του στις αρχαιρεσίες του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, τη Γ.Γ. Μαρία Φεστερίδου ως τακτικό μέλος, και τον Αν. Γ.Γ. Σωκράτη Σμαϊλη ως αναπληρωματικό μέλος.

 

                    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

          Ο Πρόεδρος              Η Γεν. Γραμματέας

Θ. Χαραλαμπόπουλος            Μ. Φεστερίδου

Attachments:
Download this file (Anakoinwsh1TAPILTAT.pdf)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο.1 ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ[ ]308 kB