Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021
A+ R A-

Αθήνα, 16 Νοεμβρίου 2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νo 81

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ!

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι.

Η επέλαση της covid-19 στη χώρα μας σύμφωνα με τους ειδικούς βρίσκεται σε επικίνδυνο σημείο, με αποτέλεσμα την αύξηση της πιθανότητας μόλυνσης, όσων εξακολουθούν να στηρίζουν την εναπομείνασα οικονομική δραστηριότητα. Ο επικίνδυνος ιός κυκλοφορεί ανάμεσά μας και πραγματικά δεν γνωρίζει κανείς μας πού μπορεί να τον συναντήσει. Η κατάσταση δείχνει να έχει κουράσει τον κόσμο, ο οποίος αντιδρά με ευφάνταστους τρόπους, προσπαθώντας να δραπετεύσει από τα περιοριστικά μέτρα και τη μιζέρια που πιθανόν αυτά παράγουν, σε συνδυασμό με την έμφυτη ιδιοσυγκρασία του.

Η κατάσταση που βιώνουμε σίγουρα δεν είναι ευχάριστη, γι αυτό καλούμε τους εργαζόμενους της Τράπεζας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο στους χώρους εργασίας (όσοι εξακολουθούν να προσέρχονται σε αυτούς) όσο και στις κοινωνικές τους δραστηριότητες, τηρώντας τα μέτρα πρόληψης που ανακοινώνονται από τους αρμόδιους φορείς, αλλά και την Τράπεζα, προστατεύοντας τους συναδέλφους μας, τις οικογένειές μας και τους συνανθρώπους μας.

Ο στόχος είναι ένας: μένουμε ασφαλείς και διεκπεραιώνουμε τις καθημερινές συναλλαγές σωστά. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Με τα υπόλοιπα θα ασχοληθούμε αργότερα.

Η απάθεια και ο εκ των πραγμάτων συμβιβασμός απέναντι στην υγειονομική κρίση σίγουρα δεν βοηθά. Γι αυτό όλοι μαζί με αίσθημα ατομικής ευθύνης και αλληλεγγύης, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την επιδημία που απειλεί την υγεία και την ύπαρξή μας, χωρίς να χάνουμε την αισιοδοξία μας και την ελπίδα ότι σύντομα θα έρθουν καλύτερες και πιο ασφαλείς μέρες.

        Για το Διοικητικό Συμβούλιο

      Ο Πρόεδρος               Ο Αν. Γεν. Γραμματέας

Θ. Χαραλαμπόπουλος               Σ. Σμαίλης

ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 1, Τ.Κ. 106 79
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 3614363, 210 3614319 (4 γραμμές)
FAX: 210 3613047, 210 3614270
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΓΝΑΤΙΑ 55, Τ.Κ. 54631
ΤΗΛΕΦΩΝΟ & FAX: 2310243843
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Άμεση Επικοινωνία

E-mail:
Θέμα:
Μήνυμα: