Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
A+ R A-

                                                                                                                          Αθήνα,  28 Αυγούστου 2020

                                                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 78

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Ύστερα από την ανακοίνωση των φετινών βάσεων για την εισαγωγή στη τριτοβάθμια εκπαίδευση από το Υπουργείο Παιδείας, το Δ.Σ του Συλλόγου εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η επιτυχία αυτή αποτελεί τον καρπό μιας πολυετούς κι επίπονης προσπάθειας, ενός διαρκούς αγώνα, ενώ παράλληλα το τέρμα της δύσκολης αυτής πορείας σηματοδοτεί και ένα νέο ξεκίνημα προσωπικής και πνευματικής εξέλιξης. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους, ανεξαιρέτου αποτελέσματος - ακόμη και σ’ εκείνους που δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα  και που θα πρέπει να θυμούνται πως στη ζωή υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές, αρκεί να μην εγκαταλείψουν τα όνειρα και τις προσπάθειές τους.

Δεν πρέπει όμως να παραλείψουμε να δώσουμε τα εύσημα και σε όλους τους γονείς, τους αφανείς ήρωες και παραστάτες σε αυτή τη διαδρομή, για τη διαρκή ψυχολογική, ηθική, αλλά και οικονομική υποστήριξη που προσέφεραν.

Ο Σύλλογος καλεί τα μέλη του μετά την εγγραφή των παιδιών τους στις σχολές, να αποστείλουν βεβαίωση σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 ως τις 20/11/2020, προκειμένου να σταλεί χρηματικό βραβείο με τη μορφή δίγραμμης επιταγής στο όνομα του φοιτητή, στο χώρο εργασίας του κάθε μέλους μας. Το χρηματικό βραβείο αφορά τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες εξετάσεις για πρώτη φορά.

Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας ότι πρωτότυπες βεβαιώσεις σπουδών θα πρέπει να αποστέλλονται οπωσδήποτε στο HR και στο Ταμείο Υγείας.

 

                                                           Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                       Ο Πρόεδρος                                                               Η Γεν. Γραμματέας

 

             Θ. Χαραλαμπόπουλος                                                             Μ. Φεστερίδου

ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 1, Τ.Κ. 106 79
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 3614363, 210 3614319 (4 γραμμές)
FAX: 210 3613047, 210 3614270
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΓΝΑΤΙΑ 55, Τ.Κ. 54631
ΤΗΛΕΦΩΝΟ & FAX: 2310243843
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Άμεση Επικοινωνία

E-mail:
Θέμα:
Μήνυμα: