Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Αθήνα, 27 Αυγούστου 2019

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2019

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από το Υπουργείο Παιδείας, το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει όλα τα παιδιά που έδωσαν έναν τεράστιο αγώνα στις Πανελλήνιες και ειδικά εκείνα που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. Τους εύχεται να συνεχίσουν να έχουν υψηλές επιδόσεις και τα παροτρύνει πάντοτε να κυνηγούν τα όνειρά τους. Αλλά και αυτά που δεν τα κατάφεραν, να μην απογοητεύονται γιατί αυτές οι εξετάσεις ήταν μια από τις πολλές ευκαιρίες που θα τους δοθούν στη ζωή τους.

Επίσης καλεί τα μέλη του Συλλόγου μετά την εγγραφή των παιδιών τους στις σχολές,  να αποστείλουν βεβαίωση σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 στο Σύλλογο ως τις 15/11/2019, προκειμένου να σταλεί χρηματικό βραβείο με τη μορφή δίγραμμης επιταγής στο όνομα του φοιτητή,  στο χώρο εργασίας του κάθε μέλους μας. Το χρηματικό βραβείο αφορά σε επιτυχόντες στις Πανελλήνιες εξετάσεις για πρώτη φορά.

Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας ότι  πρωτότυπες βεβαιώσεις σπουδών θα πρέπει να αποστέλλονται οπωσδήποτε στο HR και στο Ταμείο Υγείας.

Ο Πρόεδρος                                Η Γεν. Γραμματέας

Θ. Χαραλαμπόπουλος                              Μ. Φεστερίδου