Αθήνα 1 Φεβρουαρίου 2019

ΘΕΜΑ: Ετήσιες Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών ΟΑΣΑ 2019

(ΠΡΟΣΟΧΗ:  1/3/2019 – 29/2/2020)

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η  ΟΤΟΕ θα προχωρήσει και φέτος στη συνεργασία με τον ΟΑΣΑ (Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών) προκειμένου οι συνάδελφοι τραπεζοϋπάλληλοι του Λεκανοπεδίου Αττικής καθώς και οι οικογένειές τους να τύχουν του προνομίου έκπτωσης με τη μαζική αγορά ΕΤΗΣΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ για τα Mέσα Mαζικής Mεταφοράς.

Για τις ειδικές κατηγορίες όπως φοιτητές, ΑΜΕΑ,  άτομα άνω των 65 ετών κ.ά., για τις οποίες ισχύουν ευνοϊκότερα ποσοστά εκπτώσεων από αυτό της ΟΤΟΕ,  η έκδοση / ανανέωση ηλεκτρονικής κάρτας θα γίνεται απευθείας  στα εκδοτήρια του ΟΑΣΑ.

Η νέα περίοδος αναφέρεται στις ημερομηνίες από 1η ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 έως 29η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, με τις παρακάτω κατηγορίες και τις αντίστοιχες τιμές:

Α. ΤΥΠΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Ονομαστική αξία 330€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Ισχύει για όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ:

ΔΕΝ ισχύουν :

ΤΙΜΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΟΤΟΕ: 281   Ευρώ

  1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Ονομαστική αξία 490€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Ισχύει για όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ:

ΔΕΝ ισχύουν στη γραμμή Χ80.

ΤΙΜΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΟΤΟΕ:     417   Ευρώ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Ως τελευταία ημέρα κατάθεσης ορίζεται αυστηρά η Πέμπτη 14/2/2019

Β. Όσοι συνάδελφοι έχουν ενεργοποιήσει την ηλεκτρονική τους κάρτα σε μεταγενέστερη ημερομηνία (δηλ. μετά την 1η Μαρτίου), για να τύχουν της έκπτωσης θα πρέπει να καταβάλλουν και εκείνοι το ισόποσο  έως 14/2/2019 και θα ενεργοποιούν την ηλεκτρονική κάρτα μετά την λήξη της.

Έκδοση ΜΟΝΟ ΝΕΩΝ ηλεκτρονικών ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ καρτών θα γίνεται ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ (μέχρι την 26η εκάστου μηνός), με δυνατότητα ενεργοποίησης –  φόρτισης της ηλεκτρονικής κάρτας από την 1η του επόμενου μήνα, ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΝ 31/5/2019.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση απώλειας της ηλεκτρονικής κάρτας, μπορεί να αντικατασταθεί μεταφέροντας το υπόλοιπό της στην νέα ηλεκτρονική κάρτα, με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών ΣΤΟΝ ΟΑΣΑ, όπως βεβαίωση της ΟΤΟΕ, τον ΑΜΚΑ, το pin (8-ψήφιο) της απολεσθείσας ηλεκτρονικής κάρτας και με την καταβολή δύο (2) ευρώ για την αντικατάστασή της. Η ΟΤΟΕ θα χορηγεί σχετική βεβαίωση, την οποία θα προσκομίζει ο ενδιαφερόμενος απώλειας της κάρτας στον ΟΑΣΑ.

 

Γ. ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Αφού ενημερωθεί ο κάτοχος της κάρτας από την αρμόδια υπάλληλο του Συλλόγου Μένη Σοφιανού ότι έχει ολοκληρωθεί η μαζική επαναφόρτιση, πρέπει να προσέλθει σε ένα οποιοδήποτε ΑΜΕΚ σε οποιοδήποτε σταθμό του Μετρό ή του Τραμ και αφού τοποθετήσει την κάρτα του στη θήκη, επιλέγει ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ και επαναφορτίζεται η κάρτα του με το κόμιστρο. Το νέο προϊόν ενεργοποιείται μετά τη λήξη του ήδη υπάρχοντος ενεργοποιημένου. Σημειώνεται, ότι η ίδια αυτή διαδικασία θα επαναλαμβάνεται κάθε φορά που πρέπει να γίνει μαζική επαναφόρτιση μέσω online πληρωμής .

 

                                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

    Ο Πρόεδρος                                                               Η Γεν. Γραμματέας

 

  Θ. Χαραλαμπόπουλος                                                      Μ. Φεστερίδου