Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019
A+ R A-

Αθήνα 24/01/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 44

ΝΕΕΣ  ΠΑΡΟΧΕΣ  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ  ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι.

Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε την χορήγηση επιπλέον «εργαλείων» (pool cars, έξοδα περιποίησης πελατείας & κινητό τηλέφωνο με μηνιαίο πλαφόν) στους Επικεφαλής Εξειδικευμένους Συμβούλους και Υπεύθυνους Καταστημάτων για την προσέλκυση, διατήρηση και εξυπηρέτηση της πελατείας μας.

Τα «εργαλεία» αυτά αποτελούν πλέον κατάκτηση όλων των  εργαζόμενων στον αντίστοιχο ρόλο και είναι αποτέλεσμα  συνεχών και διαχρονικών προσπαθειών του Συλλόγου μας, ο οποίος στις συναντήσεις εργασίας με την Διοίκηση του Retail Banking καταθέτει προτάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας μας στην εργασία.  Η αναγνώριση και υλοποίηση του δίκαιου αιτήματος μας από την Τράπεζα είναι ένα θετικό βήμα και ευελπιστούμε στην άμεση υλοποίηση και άλλων αιτημάτων μας προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο Σύλλογος απέδειξε έμπρακτα για άλλη μια φορά ότι μπορεί να δίνει αξιόπιστες λύσεις σε προβλήματα των εργαζομένων και να βελτιώνει την καθημερινότητά τους.

Τέλος, δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι οι Τράπεζες καλούνται να λύσουν πολλά προβλήματα ώστε να επιστρέψουν  στη κανονικότητα και να ακολουθήσουν τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Στο πλαίσιο αυτό, η υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με ουσιαστική δέσμευση των Τραπεζών :  

  • στην προστασία των θέσεων εργασίας, στην προετοιμασία και την αξιοποίηση των εργαζομένων στις νέες απαιτήσεις
  • στη διασφάλιση των κεκτημένων εργασιακών δικαιωμάτων μας και
  • στην βελτίωση των αμοιβών και παροχών προς τους εργαζόμενους,

θα βοηθήσει στην εργασιακή ηρεμία που είναι καθοριστική για την ομαλή λειτουργία του Τραπεζικού συστήματος.

                                       Για το Διοικητικό Συμβούλιο

       Ο Πρόεδρος                                                               Η Γεν. Γραμματέας

 

Θ. Χαραλαμπόπουλος                                                          Μ. Φεστερίδου

ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 1, Τ.Κ. 106 79
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 3614363, 210 3614319 (4 γραμμές)
FAX: 210 3613047, 210 3614270
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ανοιχτά εώς 18:00 Κάθε Πέμπτη

ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΓΝΑΤΙΑ 55, Τ.Κ. 54631
ΤΗΛΕΦΩΝΟ & FAX: 2310243843
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Άμεση Επικοινωνία

E-mail:
Θέμα:
Μήνυμα: