Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
A+ R A-

Αθήνα, 13 Σεπτεμβρίου 2018

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 35

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗ Γ.Δ.Α.Δ.

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας εκπροσωπούμενος από τον Πρόεδρο Θεόδωρο Χαραλαμπόπουλο και τη Γενική Γραμματέα Μαρία Φεστερίδου συναντήθηκε στις 12/9/2018 με την κα Αναστασία Πασχάλη Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή, Επικεφαλής Γ.Δ.Α.Δ.  μετά από πρόσκληση γνωριμίας που απέστειλε σε όλους τους Συλλόγους Εργαζομένων, με αφορμή της ανάληψης των νέων της καθηκόντων, την οποία και συγχαρήκαμε ευχόμενοι καλή επιτυχία στο δύσκολο πραγματικά έργο της. Παρεβρέθησαν επίσης η απερχόμενη Γενικός Διευθυντής κα Αθηνά Δεσύπρη και ο Διευθυντής Εργασιακών Σχέσεων Υγείας και Ασφάλειας κος Παναγιώτης Σωτηρόπουλος.

Της απευθύναμε πρόταση για ειλικρινή συνεργασία προκειμένου να στηριχθεί η βιωσιμότητα του Οργανισμού, υπερασπιζόμενοι πάντοτε τα δικαιώματα των εργαζομένων που εκπροσωπούμε και όχι μόνο και ζητήσαμε να ενημερωνόμαστε εγκαίρως για επιχειρηματικά σχέδια που αφορούν στα θέματα του προσωπικού καθώς είμαστε διαθέσιμοι να συνεισφέρουμε με ρεαλιστικές προτάσεις (και αποδεδειγμένα μάλιστα – βλ. pool cars, έξοδα κίνησης δικτύου,  σύστημα αξιολόγησης).

Συζητήθηκαν επιγραμματικά τα παρακάτω θέματα, τα οποία θα συζητηθούν εκτενέστερα σε νέα σύντομα ορισμένη συνάντηση:

  • Επιχειρηματικά πλάνα με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων.
  • Προβλήματα δικτύου - έλλειψη προσωπικού - ενοικιαζόμενοι Adecco - τοπικές προσλήψεις -μετακινήσεις πλεονάζοντος προσωπικού - ανταπόδοση καταστημάτων - πίεση επίτευξης στόχων -παράτυπες συμπεριφορές στελεχών.
  • Προβλήματα προσωπικού κεντροποιημένων υπηρεσιών.
  • Αξιολόγηση - σύνδεση με ιεραρχική εξέλιξη - οικονομικές απολαβές.
  • Περιορισμός προσλήψεων στελεχών από αγορά εργασίας - Ανάθεση υλοποίησης έργων σε εργαζόμενους της Τράπεζας με οικονομική ανταπόδοση.
  • Προετοιμασία και αξιοποίηση προσωπικού στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης και ψηφιοποίησης της Τράπεζας .
  • Outsourcing εργασιών και αξιοποίηση εργαζομένων που η δουλειά τους πηγαίνει στον outsourcer-δανειζόμενο προσωπικό.
  • Εθελούσια έξοδος.       

Εξέλαβε θετικά τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά μας και η διαβεβαίωση που λάβαμε για διαρκή αποτελεσματικό διάλογο και συνεργασία, πάντα μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων της Τράπεζας, αναμένουμε να γίνει πράξη.

Έγινε επίσης αποδεκτό ότι η διαμόρφωση ενός θετικού εργασιακού περιβάλλοντος πέρα από την αύξηση της απόδοσης του εργαζόμενου, συνεισφέρει επιπλέον στην βελτίωση της εικόνας του εργοδότη.

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,


Ο Σύλλογός μας έγκαιρα έχει αντιληφθεί τον τεχνολογικό μετασχηματισμό, τον λαμβάνει  ως γνώμονα στις δράσεις του  και είναι ευχάριστο που γίνεται πλέον αντιληπτός ευρύτερα.

Πάντοτε με υπεύθυνη στάση και  προτάσεις ουσίας, κινούμενος πέρα από τη στείρα συνδικαλιστική πρακτική, υπερασπίζεται τα δικαιώματα σας και προσπαθεί για την βελτίωση της καθημερινότητάς σας με το σύνολο των δυνατοτήτων του.

 

                          Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΥ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

 

                                Για το Διοικητικό Συμβούλιο

    Ο Πρόεδρος                                                               Η Γεν. Γραμματέας

 

  Θ. Χαραλαμπόπουλος                                                       Μ. Φεστερίδου

ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 1, Τ.Κ. 106 79
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 3614363, 210 3614319 (4 γραμμές)
FAX: 210 3613047, 210 3614270
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ανοιχτά εώς 18:00 Κάθε Πέμπτη

ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΓΝΑΤΙΑ 55, Τ.Κ. 54631
ΤΗΛΕΦΩΝΟ & FAX: 2310243843
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Άμεση Επικοινωνία

E-mail:
Θέμα:
Μήνυμα: