Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Αθήνα, 11 Ιουνίου 2018

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΡΙΝΙ ΣΤΟ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι.

Η απόφαση 2724/2018 του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών, που δημοσιεύθηκε στις 4 Ιουνίου 2018, επαναφέρει σε ισχύ το παλιό καταστατικό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, οδηγώντας τους εμπνευστές και ενορχηστρωτές μιας δυστυχώς καταστροφικής εξέλιξης – έστω και προσωρινά - σε ενθουσιώδεις πανηγυρισμούς.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις προκειμένου  να γίνει αντιληπτό από κάθε υγιώς σκεπτόμενο εργαζόμενο αλλά και συνταξιούχο ότι με την επαναφορά των βοηθημάτων στο προηγούμενο «προνομιακό» καθεστώς, το Ταμείο οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε «λουκέτο» το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Υπό το πρίσμα της απρόσμενης και δραματικής αυτής εξέλιξης, έγινε την Πέμπτη 6/6/2018, ευρεία και πολύωρη σύσκεψη όλων των Συλλόγων Εργαζομένων που διατηρούν μέλη στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, στην οποία αναλύθηκαν οι σοβαρές επιπτώσεις της προαναφερόμενης απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών σε βάρος του συνόλου των εν ενεργεία εργαζομένων αλλά και της πλειοψηφίας των συνταξιούχων και αποφασίστηκε ομόφωνα να μετέλθουν από κοινού και με κάθε νόμιμο μέσο την προστασία των συνολικών εισφορών των μελών τους.

Όσοι ορέγονται το ασφαλιστικό μας κεφάλαιο, θα μας βρουν απέναντί τους.

Ο Πρόεδρος                                                            Η Γεν. Γραμματέας

Θ. Χαραλαμπόπουλος                                                          Μ. Φεστερίδου

Ανοιχτά εώς 18:00 Κάθε Πέμπτη