Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019
A+ R A-

  

 

Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2018

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΤΟΕ

ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ EUROBANK

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

 

Συνάντηση της ΟΤΟΕ με τη Διοίκηση της Eurobank έγινε χθες, με αφορμή τις εσωτερικές αναδιαρθρώσεις που δημιούργησαν κλίμα αμφισβήτησης θεμελιωδών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Η ΟΤΟΕ τόνισε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας κ. Φ. Καραβία και στην Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού κα Δεσύπρη ότι, πρέπει να τηρηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται στον Κανονισμό Λειτουργίας και στις Συλλογικές Συμβάσεις προκειμένου να αρθεί το κλίμα ανασφάλειας που έχει δημιουργηθεί στους εργαζόμενους και δήλωσε, ότι, ενέργειες που τορπιλίζουν το κλίμα συνεννόησης και του αναγκαίου διαλόγου ανάμεσα στη συνδικαλιστική εκπροσώπηση και τις Τράπεζες, δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές.

Η Διοίκηση της Τράπεζας διαβεβαίωσε την ΟΤΟΕ ότι, δεν είναι στις προθέσεις της να στραφεί ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων και διαβεβαίωσε το Προεδρείο της ΟΤΟΕ που συμμετείχε στη συνάντηση ότι η αντιμετώπιση όλων των εργαζομένων θα είναι ισότιμη χωρίς διακρίσεις και χωρίς αμφισβήτηση των δικαιωμάτων τους, τηρώντας απαρέγκλιτα, τον Κανονισμό.

Τόνισε ιδιαίτερα την κρισιμότητα της τρέχουσας περιόδου για το τραπεζικό σύστημα και αναφέρθηκε στις εξελίξεις που θα καθορίσουν τη νέα πορεία των Τραπεζών στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Η ΟΤΟΕ, εκτιμά ότι, το αποτέλεσμα της συνάντησης με τη Διοίκηση της Eurobank για το συγκεκριμένο θέμα που αφορά στα δικαιώματα των εργαζομένων είναι ικανοποιητικό, σε κάθε περίπτωση, όμως, θεωρεί απαραίτητη τη στάση ετοιμότητας και εγρήγορσης όλων (ΟΤΟΕ και ΣΥΛΛΟΓΩΝ).

Παραμένουμε σταθερά στο κλίμα διαλόγου και συνεννόησης, που επιδιώκουμε άλλωστε με όλες τις Τράπεζες και ελπίζουμε σε αντίστοιχη ανταπόκριση και από την άλλη πλευρά προκειμένου να αποτραπούν αναταράξεις και συγκρούσεις που τελικά δεν ωφελούν κανέναν.

  

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

 

                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                           Σταύρος ΚΟΥΚΟΣ                   Αχιλλέας ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 1, Τ.Κ. 106 79
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 3614363, 210 3614319 (4 γραμμές)
FAX: 210 3613047, 210 3614270
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ανοιχτά εώς 18:00 Κάθε Πέμπτη

ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΓΝΑΤΙΑ 55, Τ.Κ. 54631
ΤΗΛΕΦΩΝΟ & FAX: 2310243843
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Άμεση Επικοινωνία

E-mail:
Θέμα:
Μήνυμα: