Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018
A+ R A-

Αθήνα 6/7/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 9

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του ΙΝΕ/ΟΤΟΕ και του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών

«Διοικητική Επιχειρήσεων και Τραπεζών»
του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι

 Το Ινστιτούτο Εργασίας ΟΤΟΕ  και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Διοικητική Επιχειρήσεων και Τραπεζών» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, συμφώνησαν από κοινού στην ανάδειξη πρωτοβουλιών ενδυνάμωσης και δημιουργίας δεσμών της τραπεζικής κοινότητας με την ακαδημαϊκή κοινότητα.
Με την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας των ΙΝΕ/ΟΤΟΕ και του ΠΜΣ «Διοικητική Επιχειρήσεων και Τραπεζών» δημιουργείται ένα πλαίσιο κοινών στόχων και αντίστοιχων πεδίων δράσεων αμοιβαίου ενδιαφέροντος, που θα επιδιώξουν να υλοποιήσουν από κοινού οι δύο φορείς. 

 Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας των ΙΝΕ/ΟΤΟΕ και του ΠΜΣ «Διοικητική Επιχειρήσεων και Τραπεζών» αποτελεί συνέχεια των πρωτοβουλιών που έχει αναπτύξει η ΟΤΟΕ μέσω του ΙΝΕ/ΟΤΟΕ και του Δι.Κ.Ε.Τε. για την πιο ουσιαστική και πιο αποτελεσματική παρέμβαση και δράση της ΟΤΟΕ σε όλα τα επίπεδα, τόσο ως οργάνωση των τραπεζοϋπαλλήλων, όσο και ως φορέας που παρεμβαίνει στα δημόσια πράγματα του τόπου που σχετίζονται με τις Τράπεζες, τους εργαζόμενους, την οικονομία και τη κοινωνία και έχουμε τη βεβαιότητα ότι η συμβολή του θα είναι πολύπλευρα σημαντική για όλους τους συνάδελφους.

Δύο Λόγια για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοικητική Επιχειρήσεων και Τραπεζών»
Το ΠΜΣ «Διοικητική Επιχειρήσεων και Τραπεζών (University of Athens Master of Business & Bank Administration - UoA MBA)» αποτελεί κατεύθυνση παρεχόμενη από το ευρύτερο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) προσφέρει, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, 90 θέσεις, για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοικητική Επιχειρήσεων & Τραπεζών (Master of Business & Bank Administration - ΜΒΑ)» http://www.mba-ba.econ.uoa.gr/. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα και τον τρόπο εγγραφής των υποψηφίων φοιτητών σε αυτό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του προγράμματος http://www.mba-ba.econ.uoa.gr/, ή να τηλεφωνούν στα τηλέφωνα 210-3689453 και 210-3689486.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο   

Ο Πρόεδρος   Θ. Χαραλαμπόπουλος                                                                

O Αν. Γεν. Γραμματέας  Σ. Σμαϊλης

                    

 

          

                               

ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 1, Τ.Κ. 106 79
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 3614363, 210 3614319 (4 γραμμές)
FAX: 210 3613047, 210 3614270
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ανοιχτά εώς 18:00 Κάθε Πέμπτη

ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΓΝΑΤΙΑ 55, Τ.Κ. 54631
ΤΗΛΕΦΩΝΟ & FAX: 2310243843
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Άμεση Επικοινωνία

E-mail:
Θέμα:
Μήνυμα: