ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2018

Αθήνα 2 Νοεμβρίου 2018

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2018

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου μας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αποφάσισε να διοργανώσει δύο χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά  των  μελών  μας.

Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο Ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE ” (Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2) την Κυριακή 9/12/2018 και με ώρες προσέλευσης από 10:00 έως 13:30 (Εκδήλωση με κλόουν, Αη Βασίλη, μουσική για χορό, διανομή δώρων, πλούσιος μπουφές)

Η δεύτερη εκδήλωση θα γίνει στην ΑΘΗΝΑ στο Ξενοδοχείο  ATHENAEUM INTERCONTINENTAL”  (Λεωφ. Συγγρού 89 - 93)  την  Κυριακή  16/12/2018 και με ώρες προσέλευσης από 10:30 έως 13:30 (Εκδήλωση με ταχυδακτυλουργό, Αη Βασίλη, μουσική για χορό, διανομή δώρων, πλούσιος μπουφές)

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν και συνάδελφοι με τις οικογένειές τους από κοντινά στους νομούς Θεσσαλονίκης και  Αττικής καταστήματα, μόνο κατόπιν επικοινωνίας  με το Σωματείο για την αποστολή προσκλήσεων.

Επισημαίνουμε ότι λόγω της ιδιαιτερότητας των χώρων και του αποκλεισμού μη δικαιούχων, στις δύο εκδηλώσεις η είσοδος θα γίνει με αυστηρά προσωπικές προσκλήσεις οι οποίες θα αφορούν αποκλειστικά στους γονείς και τα παιδιά.

Επίσης όσοι γονείς έχουν παιδιά που γεννήθηκαν μετά τις 11/10/2018 να επικοινωνήσουν με το Σωματείο για την αποστολή δώρου.

                                                            

                                   Για το Διοικητικό Συμβούλιο

            Ο Πρόεδρος                                                Η Γεν. Γραμματέας

 

   Θ. Χαραλαμπόπουλος                                             Μ. Φεστερίδου